Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande I Miki Bonanzaa

Miki Bonanzaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14

3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosek online po danu:
4+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
Lider za:
Marabunta Grande
2. ZAŠTO ŽELITE BITI LIDER OVE SPECIFIČNE ORGANIZACIJE?

🔵 2.1 pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je marabunta grande.

🔵 smatram da imam dovoljno iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.
🔵 2.2 marabunta grande nije samo obična banda, već organizacija sa svojom pričom, reputacijom i stilom.

🔵 moj cilj je da izgradim jaku i stabilnu ekipu zasnovanu na lojalnosti, disciplini i međusobnom poštovanju.

🔵 2.3 imam iskustva u radu sa ljudima i komandovanju, znam kako da održim red i komunikaciju unutar bande bez nepotrebnih konflikata.

🔵 trudim se da saslušam svakog člana, ali uvek donosim odluke koje su najbolje za celu organizaciju.

🔵 2.4 moj cilj je da marabunta grande postane jedna od najpoznatijih i najorganizovanijih bandi na serveru kroz kvalitetan i realističan rp.

🔵 fokus bi bio na teritoriji, savezništvima i jačanju uticaja, a ne samo na pucanju.

🔵 2.5 želim da spojim ozbiljan rp i dobru atmosferu kako bi članovi bili aktivni, motivisani i dugoročno ostali u organizaciji.

🔵 3. VAŠI SAVETI ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-A U ORGANIZACIJI:

🔵 3.1 uveo bih jasna pravila ponašanja – poštovanje hijerarhije, zabrana trollanja i striktno poštovanje rp pravila.

🔵 3.2 organizovao bih redovne ic sastanke gde bi se planirale akcije i rešavali problemi unutar bande.

🔵 3.3 svaki član bi imao svoju ulogu (turfer, enforcer, driver itd.) kako bi rp bio organizovaniji i realističniji.

🔵 3.4 komunikacija preko radija bi bila kontrolisana – tokom akcija samo kratke i jasne informacije bez spama.

🔵 3.5 fokus bi bio na kvalitetu rp-a – manje bespotrebnog pucanja, više taktike, planiranja i pregovora.

🔵 3.6 novi članovi bi prolazili obuku kako bi naučili pravila, hijerarhiju i način funkcionisanja bande.
Hvala na citanju
Miki Bonanzaa

Top Bottom