Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Tepic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2h-5h
5. Vaš Diskord: _ugljesa_
6. Vaše Ingame ime: Jovan Tepic
7. Vaš ID: 17513

Dodatne informacije:

1.Vođa Marabunte Grande
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1Stekao sam iskustvo koje je potrebno da se opstane i uspe u getu, i već sam naučio kako da ostanem smiren pod pritiskom, suočavam se sa izazovima i donosim odluke koje koriste organizaciji. Takođe znam kako da okupim ljude, upravljam konfliktima i održavam napredak. Nudim više od same snage – donosim strategiju i disciplinu. Zato verujem da sam spreman da vodim Marabuntu Grande, uvedem je u novu eru i dokažem svoju lojalnost ulicama geta koje su me odgajile.

2.2Dugim boravkom u getu već sam izgradio jake odnose i stekao poštovanje u kriminalnoj zajednici Los Santosa. Razumem kako grad zaista funkcioniše i ko su pravi igrači. To mi daje veliku prednost kada je u pitanju pravljenje veza i snalaženje na ulicama geta. Ova savezništva će nam omogućiti da ojačamo i zajedno ostvarimo ciljeve.

2.3Kao vođa Marabunte Grande, moj cilj je da proširim reputaciju Marabunte po ulicama geta, ali i na autoputevima. Želim da naše ime bude poštovano i da uliva strah, ne samo u našem getu već u celom gradu. Sa svojim iskustvom u uličnom kriminalu razumem šta je potrebno za osvajanje teritorije i jačanje naše pozicije. Najvažnije, želim da izgradim temelje zasnovane na lojalnosti i ponosu u mom vođstvu – svaki član treba da se oseća kao deo prave porodice. Spreman sam da vodim sa vizijom i iskustvom kako bih tu budućnost pretvorio u stvarnost.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moji saveti za unapređenje RolePlay-a su:
Uklanjanje favorizovanja.
Poštovanje instrukcija nadređenih.
Isplata maksimalnih bonusa.
Uklanjanje toksičnosti.

Sistem rangova u mom vođstvu:

13 | El Jefe
======Leader======
12 | Consigliere
11 | Underboss
======HC======
10 | Lieutenant