Informacije:
Vase ime irl: Emir
Vase godine:17
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 7h+
Vas diskord: _fokaa
Vase ingame ime: Fole Kennedy
Vas ID: 67177
Dodatne informacije:
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?
Iskustvo i posvećenost
Edukacija i dugoročni razvoj članova:
Podizanje nivoa profesionalizma i autoriteta države:
Revitalizacija regija izvan grada:
Prijave bi se vršile putem SAHP Maila (Discorda), i bile bi povremeno otvarane, u zavisnosti od potreba organizacije.
U pojedinim slučajevima, bilo bi moguće pristupiti i putem terenske regrutacije, ali isključivo uz prisustvo višeg službenika. Na taj način bi se sprečilo zloupotrebljavanje sistema i obezbedio visok standard profesionalizma.
Sistem unutrašnje istrage i nulta tolerancija na korupciju:
Poboljšat ću RP uvođenjem tajnih agenata unutar same organizacije koji će provjeravati da li Serifi uzimaju mito ili zloupotrebljavaju položaj. Ovo stvara dodatni sloj unutar same frakcije, jer će svaki član morati biti oprezan i raditi striktno po zakonu, znajući da se svaka greška bilježi i sankcioniše. Pojedini ljudi ce samo znati o zadatku koji ce se desavati iz dana uz dan.
Kodovi (Standardne Procedure):
10-1 - Svi u bazu (naredjenje komande)
10-2 - Odricno / Negativno
10-3 - Prekid emitovanja na radiju
10-4 - Primljeno / Potvrdjeno
10-5 - Ponovite poslednju poruku
10-6 - Zanemarite poslednju poruku
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjeni sluzbenik na terenu!
10-10 - Pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblacenje specijalne opreme/uniforme
10-20 - Upit za lokaciju
10-22 - Provera lokacija svih patrola
10-33 - Hitna ispomoc (Panic button)
10-35 - Povredjen civil
10-55 - Standardno zaustavljanje vozila
10-57 VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT - Potera za pesakom
10-95 - Transport lica u zatvor
10-99 - Situacija cista / Kraj akcije
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti
Vase ime irl: Emir
Vase godine:17
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 7h+
Vas diskord: _fokaa
Vase ingame ime: Fole Kennedy
Vas ID: 67177
Dodatne informacije:
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?
Iskustvo i posvećenost
Ovim putem želim da iskažem svoj snažan interes za rukovodeću poziciju u San Andreas Highway Patrol (SAHP). Dugogodišnje iskustvo u državnim službama i bezbednosnim strukturama dalo mi je znanje i veštine potrebne da vodim organizaciju kao što je SAHP. Tokom karijere sam pokazao posvećenost radu, disciplini i poštovanju zakona, što smatram ključnim temeljima svake uspešne institucije. Moj cilj je da SAHP postane simbol reda, poverenja i sigurnosti u našem gradu — organizacija kojoj se građani s poverenjem obraćaju i na koju se uvek mogu osloniti.Iako je u zadnje vremena SAHP bio u losem rukovodstvu od prethodnih Serifa , moje vrijeme biti pokazalo sta znaci SAHP i koliko je bitan za grad.
Edukacija i dugoročni razvoj članova:
Ne želim da ljudi ulaze u SAHP samo zbog plate. Želim da stvorim okruženje u kojem će svaki novi član proći kroz rigoroznu akademiju koja će ga naučiti ne samo pravilima servera, već i psihologiji pregovaranja, naprednim tehnikama vožnje i taktičkom razmišljanju. Cilj mi je da moji oficiri budu najtraženiji kadar na cijelom serveru zbog svog znanja i vještina.
Podizanje nivoa profesionalizma i autoriteta države:
Smatram da lider mora biti prvi primjer svojim zaposlenima. Želim da uvedem strogi kodeks ponašanja i oblačenja. SAHP pod mojim vodstvom neće biti grupa ljudi u uniformama koji se zabavljaju, već elitna državna služba koja poštuje zakone i procedure do najsitnijih detalja. Želim vratiti strahopoštovanje prema uniformi kroz pravednost, ali i nepokolebljivu strogoću prema onima koji krše zakon.
Revitalizacija regija izvan grada:
SAHP je ključan jer drži red u dijelovima mape koje druge organizacije često zanemaruju. Moj cilj je da građani koji borave u Sandy Shores-u ili Paleto Bay-u osjećaju istu dozu sigurnosti kao i oni u centru Los Santosa. Želim da patrolna vozila SAHP-a budu konstantno viđena na "Senora Freeway" i "Great Ocean Highway", djelujući kao preventivni faktor protiv kriminalnih aktivnosti i ilegalnih trka.
Uspostavljanje hijerarhije
Želim da SAHP postane sinonim za disciplinu. Moja namjera je da kreiram strukturu u kojoj svaki "Trooper" tačno zna svoje odgovornosti u svakom trenutku. Neću dozvoliti da organizacija trpi zbog konfuzije ili neprofesionalizma. Svaki čin će se morati zaslužiti krvlju, znojem i trudom, a ne poznanstvima, čime osiguravam da na vodećim pozicijama imam samo najsposobnije ljude koji mogu voditi ostale u kriznim situacijama.
Želim da SAHP postane sinonim za disciplinu. Moja namjera je da kreiram strukturu u kojoj svaki "Trooper" tačno zna svoje odgovornosti u svakom trenutku. Neću dozvoliti da organizacija trpi zbog konfuzije ili neprofesionalizma. Svaki čin će se morati zaslužiti krvlju, znojem i trudom, a ne poznanstvima, čime osiguravam da na vodećim pozicijama imam samo najsposobnije ljude koji mogu voditi ostale u kriznim situacijama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Redovni događaji i saradnja sa medijima:
Da bismo poboljšali sliku o policiji, organizovat ću događaje poput "Dan otvorenih vrata SAHP-a" gdje će građani moći vidjeti našu opremu, vozila i razgovarati sa High Command-om. Takođe, planiram usku saradnju sa Lifeinvader-om radi objavljivanja važnih obavještenja o stanju na putevima, čime se SAHP integriše u svakodnevni život svih igrača u gradu.
Napredni medicinski protokoli na autoputu:
S obzirom na to da je SAHP često prvi na mjestu teških udesa na brzim cestama, svaki član će morati proći obuku prve pomoci. To znači da će Serifi morati pružiti adekvatan sluzbu prve pomoći (previjanje, provjera pulsa, stabilizacija) dok ne stigne EMS, umjesto da samo stoje pored povrijeđenog, čime se direktno poboljšava saradnja sa medicinskom službom. Obuku bi prosli kada dolaze medicinski radnici na provjeru zdravlja, gdje bi im drzali predavanja kako da pomognu ljudima u losim slucajevima.
Prijem novih zaposlenika
U SAHP bi se sprovodio stroži sistem regrutacije sa jasnim kriterijumima. Cilj je da u organizaciju ulaze samo ozbiljni i odgovorni kandidati koji razumeju značaj Serifske službe.Redovni događaji i saradnja sa medijima:
Da bismo poboljšali sliku o policiji, organizovat ću događaje poput "Dan otvorenih vrata SAHP-a" gdje će građani moći vidjeti našu opremu, vozila i razgovarati sa High Command-om. Takođe, planiram usku saradnju sa Lifeinvader-om radi objavljivanja važnih obavještenja o stanju na putevima, čime se SAHP integriše u svakodnevni život svih igrača u gradu.
Napredni medicinski protokoli na autoputu:
S obzirom na to da je SAHP često prvi na mjestu teških udesa na brzim cestama, svaki član će morati proći obuku prve pomoci. To znači da će Serifi morati pružiti adekvatan sluzbu prve pomoći (previjanje, provjera pulsa, stabilizacija) dok ne stigne EMS, umjesto da samo stoje pored povrijeđenog, čime se direktno poboljšava saradnja sa medicinskom službom. Obuku bi prosli kada dolaze medicinski radnici na provjeru zdravlja, gdje bi im drzali predavanja kako da pomognu ljudima u losim slucajevima.
Prijem novih zaposlenika
Prijave bi se vršile putem SAHP Maila (Discorda), i bile bi povremeno otvarane, u zavisnosti od potreba organizacije.
U pojedinim slučajevima, bilo bi moguće pristupiti i putem terenske regrutacije, ali isključivo uz prisustvo višeg službenika. Na taj način bi se sprečilo zloupotrebljavanje sistema i obezbedio visok standard profesionalizma.
Sistem unutrašnje istrage i nulta tolerancija na korupciju:
Poboljšat ću RP uvođenjem tajnih agenata unutar same organizacije koji će provjeravati da li Serifi uzimaju mito ili zloupotrebljavaju položaj. Ovo stvara dodatni sloj unutar same frakcije, jer će svaki član morati biti oprezan i raditi striktno po zakonu, znajući da se svaka greška bilježi i sankcioniše. Pojedini ljudi ce samo znati o zadatku koji ce se desavati iz dana uz dan.
Kodovi (Standardne Procedure):
10-1 - Svi u bazu (naredjenje komande)
10-2 - Odricno / Negativno
10-3 - Prekid emitovanja na radiju
10-4 - Primljeno / Potvrdjeno
10-5 - Ponovite poslednju poruku
10-6 - Zanemarite poslednju poruku
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjeni sluzbenik na terenu!
10-10 - Pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku