Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Biba Kristall

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosjek online po danu: 7-9h

5. Vaš Discord: l112w.

6. Vaše ingame ime: Biba Kristal

7. Vaš ID: 33398

Dodatne informacije

1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Hocu postati lider ove organizacije zato sto mi je SAHP prva organizacija u koju sam bio i tu sam stekao najvise iskusta u to kako treba da se odradi za da se postane dobar policajc koj ce braniti grad od kriminalnih osoba.

- Vec sam bio na lider poziciji gde sam drzao LSPD tu sam isto dosta stekao iskustva kako je da se bude na lider poziciji i ja mislim da treba da mi se da sansa da budem lider SAHP zato sto je jedna od bitniih organizacija.

- Ja pored sebe imam iskusan tim koj ce mi pomaze oko nekih stvari kad ja necu biti tu, oni ce mi pomoci da izguram 2 mandata uspesno bez nijednog warna na organizaciju.

- Prvi put kada sam usao u drzavnu organizaciju to je bila organizacija SAHP, tu sam poceo svoje policisko iskustvo i tada sam najvise stekao znanja, takodje tada sam prvi put bio High Commanda.

- Moja najveca prednost je aktivnost zato cu moci da pomognem svakome kome budem trebao da mu pomogdem oko necega sto ce da mu treba neka pomoc.

- Ja hocu da pomognem novim clanovima koj ce se pridruziti nasoj organizaciji i da im pokazem kako je da se bude u organizaciju poput SAHP, takodje kako je u svim ostalim STATE organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Svako ko bi se hteo pridruziti San Andreas Highway Patrol (SAHP) mora da dobro poznaje pravila grada (servera).

- Svako ko bi se hteo pridruziti San Andreas Highway Patrol (SAHP) mora da ima 13 godina OOC, a da ima 7 godina IC za da bi bio deo nase organizacije.

- Svako ko ce biti u San Andreas Highway Patrol (SAHP) mora ce da poseduje Vojnu Legitimaciju koja ce oznacavati da su spremni za da ucestvuju na akcijama poput talacke, banka, pljacka prodavnice itd.

Instruktor Obuke

• Instruktor obuke je zaduzen da obucava nove clanove koj ce se pridruziti organizaciji SAHP, oni ce drzati obuku na teritoriji ng-a kako bi mogli da obezbedimo sto bolji prostor za obucavanje nove ljude koj ce morati svi da prodju obuku kada se pridruze SAHP-u.

Vodja Patrole

• Vodja patrole je zaduzen da odrzava patrole da ima uvek u toku dana i noci kako bi se kriminal i ugrozavanja saobracaja na najmanjem nivou.

Criminal Investigation Division (CID)

• Criminal Investigation Division (CID) je jedinica koja ce biti zaduzena za prikupljanje dokaza sa talacke, pljacke prodavnice/gunstore itd. od bande i porodice, samim tim sto ce prikupljati dokaze tako ce pomagati kolegama iz FIB-a oko formiranja Case File-a.

Antiteroristicka Jedinica (ATJ)

• Antiteroristicka jedinica (ATJ) je jedinica koja ce biti zaduzena za pronalazenje kanabisa, takodje osim sto moraju nalaziti kanabisa oni su najvazi oko akcije za taktike koj ce biti formirane od strane komandanta jedinice. U jedinici ima ima 3 sektora kako sto su: Snajper Team koj ima nekoliko snajperista koj ce sa brda/zgrade. Vazdusni Team koj ce biti za nekoliko helihoptera koj ce izviditi situaciju iz pticije perspektive, tako ce biti nama lakse za pratnju vozila ukoliko budu bezali. Operativac koj je zaduzen za davanje najbitnije informacija od mesta gde se odvivaju pregovori.

CID/ATJ Obuka

• CID i ATJ Obuka je clanovi koj su tek usli u jedinicu i im se odrzava obuka za tu jedinicu sto ce se pridruziti.

Rankovi:

------------------------------------------------------------------------------------
HIGH COMMAND
------------------------------------------------------------------------------------

30. Drzavni Sheriff
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
28. Assistent Drzanog Sheriffa
27. Direktor Odeljenja
26. Komandir Stanice

KOMANDA

25. Komandant C.I.D
24. Komandant A.T.J
23. Zam. Komandant C.I.D
22. Zam. Komandant A.T.J
21. Supervizor
20. Instruktor Obuke
19. Vodja Patrole

STRUKTURA

18. Stariji C.I.D
17. C.I.D
16. Mladji C.I.D
15. A.T.J Operativac
14. A.T.J Vazdusni Team
13. A.T.J Snajper Team
12. A.T.J Obuka
11. C.I.D Obuka
10. Sheriff Trooper
9. Sheriff K9
8. Sheriff III
7. Sheriff II