Organizacija: LSPD
Ime: Zoki Roki
Starost: 67 godina
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb (Hrvatska)
Pol: Muški
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: Ima na rukama
Prednosti: Marljiv, jak, spretan, poslusan, brzo razmislja, odgovoran, spretan sa sa hevy oruzijem.
Slabost: Slabe zivce, brzo se nervira, Ne voli bezobrazno ponasanje
Životna priča (100 +reči):
Zovem se Zoki Roki, rođen sam negde između poštenja i prečice, ali sam brzo shvatio šta se više isplati. Još kao mali pokazivao sam talenat za „snalaženje“ – dok su drugi učili, ja sam već znao kome treba prići i šta treba obećati. Odrastao sam uz priče o velikim ljudima, ali sam više voleo male dogovore ispod stola. Škola me nije zanimala koliko životna praksa: kako završiti stvari bez papira, kako dobiti poverenje bez pokrića. Kažu da sam bio šarmantan, ja kažem – efikasan. Od tada pa do danas, ništa se nije mnogo promenilo.
Priča o karijeri (100 +reči):
Moja karijera u LSPD-u počela je skromno – prvo kao neko ko „zna nekog“, a brzo sam postao neko koga svi znaju. Napredovao sam ne zahvaljujući pravilima, već uprkos njima. Uvek sam bio tu kad treba srediti papirologiju, ubrzati proces ili „izgubiti“ dokaz. Kolege su me cenile zbog rezultata, iako nisu uvek pitale kako dolazim do njih. Vremenom sam izgradio mrežu ljudi koji duguju usluge, što je postalo moj najveći kapital. Danas sam poznat po tome da rešavam probleme – diskretno, brzo i bez suvišnih pitanja. Neki kažu da je to pogrešno, ja kažem da je to sistem. Ishodi:
- Zoki moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne voli ljude.
- Zoki moze da ide sam protiv dvoje. (Ne plasi se 2 uperena oruzja).
- Zoki moze ici u geto sam (pljacka,saradjuje sa kriminalcima ili clanovima porodice).
- Zoki sa revolverom može vezivati, vući, skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila
- Zoki moze da odbije da da legitimaciju state/civili.
- Zoki je sklon korupciji i moze ocistit/obrisati neciji dosije ako bude uhvaćen može burno i brzo da odreaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,mučiti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.