Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Hermano Pinq

Player
Player
1. Vaše ime: IRL Andrija
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5H
5. Vaš Discord: hermano_pinq
6. Vaše ingame ime: Leluci Pinq
7. Vaš ID: 80306

1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Značaj same organizacije
Iskreno, SAHP mi je oduvek bio jedna od zanimljivijih organizacija na serveru baš zato što ima veliku odgovornost. Nije to samo patroliranje i kazne, nego organizacija koja dosta utiče na to kako ceo server funkcioniše. Svi igrači na neki način dolaze u kontakt sa SAHP-om, i zato mislim da je bitno da ta organizacija bude ozbiljna, aktivna i korektna. Upravo zbog toga želim tu poziciju, jer znam koliko znači kada je državna organizacija dobro vođena.

2.2 Želja da unapredim aktivnost
Jedan od glavnih razloga je to što mislim da uvek može bolje što se tiče aktivnosti. Dešava se da organizacija bude manje aktivna nego što bi trebala, i tu vidim prostor da se to popravi. Trudio bih se da uvek ima patrola, da se dešavaju neke akcije, kontrole i slično, kako bi organizacija bila stalno prisutna na serveru. Ne volim kada frakcija stoji u mestu, i baš zato bih radio na tome da bude što više dešavanja.

2.3 Kvalitet RP-a
Takođe, bitan razlog mi je kvalitet RP-a. Smatram da SAHP može da pruži baš dobar i zanimljiv RP ako se radi kako treba. Nije poenta samo u kaznama i jurcanju, nego u komunikaciji sa igračima, realnim situacijama i celokupnom pristupu. Trudio bih se da članovi rade RP kako treba i da ostavljaju dobar utisak na druge igrače, jer to na kraju najviše znači.

2.4 Rad sa ljudima i tim
Još jedan razlog je to što volim rad sa ljudima i organizaciju tima. Smatram da mogu da držim red, ali i da budem korektan prema članovima. Bitno mi je da u organizaciji postoji dobra atmosfera, ali i disciplina. Trudio bih se da svako zna šta radi, da postoji komunikacija i da se problemi rešavaju normalno, bez nepotrebnih svađa.

2.5 Lični motiv i dokazivanje
Na kraju, ovo vidim i kao neki lični izazov. Želim da se oprobam kao lider i da pokažem da mogu da vodim organizaciju kako treba. Ne gledam na to samo kao na poziciju, nego kao odgovornost. Spreman sam da uložim vreme i trud da SAHP funkcioniše bolje i da bude organizacija koja se poštuje na serveru.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Da se ne žuri kroz RP situacije
Po meni, jedan od glavnih problema je to što se često sve odradi previše brzo, samo da se završi. Time se gubi ceo smisao RP-a. Moj savet je da se malo uspori i da se više obrati pažnja na detalje — komunikaciju, postupke i samu situaciju. Kada se RP odigra kako treba, mnogo je zanimljivije i nama koji igramo i drugim igračima.

3.2 Učenje novih članova kroz praksu
Mislim da bi RP bio dosta bolji kada bi se više radilo sa novim članovima. Ne samo da im se kaže šta treba, nego da im se pokaže kroz igru. Kada novi igrači vide kako stariji rade RP, lakše će i oni to prihvatiti. Po meni, svaki iskusniji član treba da bude primer, jer se tako najviše uči.

3.3 Normalna i realna komunikacija
Još jedna bitna stvar je komunikacija. Nekad ljudi preteruju ili se ponašaju nerealno, što pokvari ceo utisak. Moj savet je da komunikacija bude što prirodnija, kao u stvarnom životu bez preterivanja i bez nepotrebnog “glumljenja sile”. Kada se razgovara normalno i sa poštovanjem, RP odmah izgleda ozbiljnije.

3.4 Više dešavanja i akcija
RP je uvek bolji kada se nešto dešava. Trebalo bi organizovati više patrola, kontrola, potera i sličnih stvari, kao i saradnju sa drugim organizacijama. Kada ima više akcije, igra postaje zanimljivija svima i organizacija deluje življe i aktivnije.

3.5 Da svi budu dosledni i ozbiljni
Na kraju, mislim da je najbitnije da svi članovi drže neki nivo i da rade RP kako treba. Nema smisla da pola organizacije radi ozbiljno, a druga polovina ne. Treba postaviti neki standard i držati ga se, jer jedino tako organizacija može da izgleda kako treba i da ostavi dobar utisak na serveru.

4.Kriterijumi organizacije:
13 godina OOC
7 godina IC
Poštovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila servera!
Znanje za korišćenje kamerice i snimanje dokaza, me do try komandi.
Toksičnost je strogo zabranjena te će članovi biti izbacivani zbog toga(neprikladno ponasanje)

5. Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti

6. Rankovi:

High Command
30. Drzavni Sheriff
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
28. Asistent Drzavnog Sheriffa
27. Sef Odeljenja
26. Sef Operacija

High Staff
25. K9 Kapetan
24. SWAT Kapetan
23. Vodja Instruktora
22. K9 Zamenik Kapetana
21. SWAT Zamenik Kapetana
20. Zamenik Vodje Instruktora

Struktura
19. K9 Operativac
18. SWAT Operativac
17. K9 Pripravnik
16. SWAT Pripravnik
15. Visi Instruktor
14. Instruktor
13. Stariji Sheriff
12. Sheriff III
11. Sheriff II
10. Sheriff I
9. Mladji Sheriff
8. Kadet
7. Mladji Kadet
6. Slepa Sluzba
5. Sheriff na Obuci
4. Suspend 24h
3. Suspend 48h
2. Suspend 72h
1. Odsustvo

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom