1. Vaše ime IRL:Kristijan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:8-12H
5. Vaš Discord: kica_s1mple
6. Vaše ingame ime:Teo Nyokosuzi
7. Vaš ID:76356
Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zeleo bih da postanem lider SAHP-a kako bi prvenstveno poboljsao organizaciju.SAHP mora da bude ozbiljna,spretna i uvek spremna organizacija.Imam iskustva u drzavnim organizacijama i znam da bih doneo visi nivo profesionalnosti i spremnosti SAHP-u.Glavni razlog je kako bi se SAHP maksimalno priblizio ostalim drzavnim organizacijama po nivou profesionalnosti i svemu ostalom.
2.2 Biti lider SAHP-a predstavlja veoma veliku odgovornost,spremnost kao i komunikaciju kako bi lakse donosili odluke pod pritiskom.Zelim da sve kolege budu zadovoljne svojim rankom koji su oni sami zasluzili.Mislim da bi vec prvih nekoliko dana imali dosta clanova koji su srecni jer su tu i zadovolnji su svojom pozicijom.Naravno svako bi svoje mesto posteno zasluzio vrednim radom i zalaganjem.
2.3 Za uspesno vodjenje SAHP-a potrebno je dobra komunikacija sa svim kolegama kao naravno i dogovaranje medjusobno.Treba uvek biti spreman saslusati kolegu i poslusati njegovo misljenje.Svako treba imati ista prava nebitno do ranka i pozicije.SAHP bi imao disciplinu i odgovornost na profesionalnom nivou koje bi vremenom bilo sve bolje i bolje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redovan sastanak sa celokupnom organizacijom 1-2 puta nedeljno gde bi se razgovaralo ako ima nekih smetnji ili problema u organizaciji koji bi bili ubrzo reseni.
3.2 Organizovao bih redovne obuke ima li bi osobe koje sluze da nekome cim udje u organizaciju odrze obuku ako nesto ne zna ta osoba bi mogla da ih pita bilo sta kako bi joj pomogli i unapredili znanje.
3.3 Svaki clan bi morao detaljno da prodje ispitivanje i sve bi bilo detaljno gledano od mene i mog HC tima znaci ni jedan clan ne bi mogao da udje da se meni ne javi ili da ja ne znam.Isto bih pojacao malo kriterijume za ulazak u organizaciju.
4. Kriterijum za ulazak u organizaciju:
1. 13godina ooc
2. 8godina ic
3.Posedovanje vojne legitimacije
4. Posedovanje zdrastvenog osiguranja
5. Posedovanje dozvole za oruzja.
5.Kodovi:
10-1 Svi clanovi se vracaju nazad u bazu i formraju vrstu
10-2 Negativno
10-3 Prestanak emitovanja na radiu
10-4 Potvrdjeno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zaboraviti poslednji prenos
10-7 Odjava sa smene
10-8 Dolazak na smenu
10-10 Pucnjava
10-14 Specijalna uniforma
10-18 Situacija sa taocima
10-20 Lokacija
10-21 Stanje svih aktivnih patrola
10-66 Potrebna podrska na lokaciji
10-99 Situacija zavrsena
6.Rankovi
30.State Sheriff
29.Zamenik Sheriff-a
28.Asistent Sheriff-a
27.Sef Stanice
26.Glavni inspektor
25.Komandir S.A.J-a
24.Zamenik Komandira S.A.J-a
23.Komandir DEA
22.Zamenik Komandira DEA
21.Instruktor obuke
20.Inspektor
19.Narednik
18.Vodja Patrola
17.S.A.J Veteran
16.DEA Veteran
15.S.A.J Veteran
14.DEA Veteran
13.S.A.J Junior
12.DEA Junior
11.Saobracajac
10.Stariji Inspektor
9.Mladji Inspektor
8.Sheriff Veteran 2
7.Sheriff Veteran1
6.Stariji Policajac
5.Mladji Policajac
4.Agent
3.Agent na obuci
2.Suspent 28h
1.Suspend 48h
HVALA NA CITANJU I SRECNO OSTALIMA!!!
Résultats Google Recherche d'images correspondant à https://www.kudaveceras.rs/images/news/1647729825-Nyokosuzi-INAS.jpg
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:8-12H
5. Vaš Discord: kica_s1mple
6. Vaše ingame ime:Teo Nyokosuzi
7. Vaš ID:76356
Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zeleo bih da postanem lider SAHP-a kako bi prvenstveno poboljsao organizaciju.SAHP mora da bude ozbiljna,spretna i uvek spremna organizacija.Imam iskustva u drzavnim organizacijama i znam da bih doneo visi nivo profesionalnosti i spremnosti SAHP-u.Glavni razlog je kako bi se SAHP maksimalno priblizio ostalim drzavnim organizacijama po nivou profesionalnosti i svemu ostalom.
2.2 Biti lider SAHP-a predstavlja veoma veliku odgovornost,spremnost kao i komunikaciju kako bi lakse donosili odluke pod pritiskom.Zelim da sve kolege budu zadovoljne svojim rankom koji su oni sami zasluzili.Mislim da bi vec prvih nekoliko dana imali dosta clanova koji su srecni jer su tu i zadovolnji su svojom pozicijom.Naravno svako bi svoje mesto posteno zasluzio vrednim radom i zalaganjem.
2.3 Za uspesno vodjenje SAHP-a potrebno je dobra komunikacija sa svim kolegama kao naravno i dogovaranje medjusobno.Treba uvek biti spreman saslusati kolegu i poslusati njegovo misljenje.Svako treba imati ista prava nebitno do ranka i pozicije.SAHP bi imao disciplinu i odgovornost na profesionalnom nivou koje bi vremenom bilo sve bolje i bolje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redovan sastanak sa celokupnom organizacijom 1-2 puta nedeljno gde bi se razgovaralo ako ima nekih smetnji ili problema u organizaciji koji bi bili ubrzo reseni.
3.2 Organizovao bih redovne obuke ima li bi osobe koje sluze da nekome cim udje u organizaciju odrze obuku ako nesto ne zna ta osoba bi mogla da ih pita bilo sta kako bi joj pomogli i unapredili znanje.
3.3 Svaki clan bi morao detaljno da prodje ispitivanje i sve bi bilo detaljno gledano od mene i mog HC tima znaci ni jedan clan ne bi mogao da udje da se meni ne javi ili da ja ne znam.Isto bih pojacao malo kriterijume za ulazak u organizaciju.
4. Kriterijum za ulazak u organizaciju:
1. 13godina ooc
2. 8godina ic
3.Posedovanje vojne legitimacije
4. Posedovanje zdrastvenog osiguranja
5. Posedovanje dozvole za oruzja.
5.Kodovi:
10-1 Svi clanovi se vracaju nazad u bazu i formraju vrstu
10-2 Negativno
10-3 Prestanak emitovanja na radiu
10-4 Potvrdjeno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zaboraviti poslednji prenos
10-7 Odjava sa smene
10-8 Dolazak na smenu
10-10 Pucnjava
10-14 Specijalna uniforma
10-18 Situacija sa taocima
10-20 Lokacija
10-21 Stanje svih aktivnih patrola
10-66 Potrebna podrska na lokaciji
10-99 Situacija zavrsena
6.Rankovi
30.State Sheriff
29.Zamenik Sheriff-a
28.Asistent Sheriff-a
27.Sef Stanice
26.Glavni inspektor
25.Komandir S.A.J-a
24.Zamenik Komandira S.A.J-a
23.Komandir DEA
22.Zamenik Komandira DEA
21.Instruktor obuke
20.Inspektor
19.Narednik
18.Vodja Patrola
17.S.A.J Veteran
16.DEA Veteran
15.S.A.J Veteran
14.DEA Veteran
13.S.A.J Junior
12.DEA Junior
11.Saobracajac
10.Stariji Inspektor
9.Mladji Inspektor
8.Sheriff Veteran 2
7.Sheriff Veteran1
6.Stariji Policajac
5.Mladji Policajac
4.Agent
3.Agent na obuci
2.Suspent 28h
1.Suspend 48h
HVALA NA CITANJU I SRECNO OSTALIMA!!!
Résultats Google Recherche d'images correspondant à https://www.kudaveceras.rs/images/news/1647729825-Nyokosuzi-INAS.jpg