Informacije
1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8 sati
5. Vaš Discord: patrik.br
6. Vaše ingame ime: Kira Pluxury
7. Vaš ID: 39272
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Vaznost SAHP-a i poboljsavanje rada i aktivnosti organizacije
SAHP je oduvijek bila specidicna i zanimljiva organizacija, ona je jedina organizacija koja moze prodavati tablice i osiguravati vozila sto je jedan od kljucnih elemenata RP-a. Ona je uvijek bila na dobrom glasu jer je bila aktivna i poslozena organizacija. U svom mandatu zelim jos vise povecati aktivnost te zelim dovesti SAHP do vrhunca tako da ce se druge organizacije i sami gradani moci ponositi i ugledati na nju.
2.2 Pozicija i status SAHP-a
U posljednje vrijeme postoje odredene organizacije koje preuzimaju vodstvo i vode sa aktivnoscu, takoder postoje i one koje znaju biti neaktivne. Zelim postati lider kako bi se sve drzavne organizacije mogle u bilo kojoj situaciji ili trenutku mogle osloniti na SAHP kao mocnu i aktivnu organizaciju kojoj je cilj sprovoditi zakon na maksimalnom nivou u bilo kojem trenutku. Vec imam odreden tim i prijasnje testirane ideje koje su se pokazale korisne u vodenju i aktivnosti organizacije. Ljudi koje sam odabrao dobro su poznati i testirani u vodenju organizacije i sprovodenju apsolutnog reda te mislim kako s takvim ljudima mogu dovesti SAHP do vrhunca.
2.3 poboljsanje RP-a
Ono sto je moj najveci cilj i po meni najvaznije je poboljsanje RP-a u organizaciji. Zelim se na to maksimalno fokusirati te sam planove napravio mjesecima prije. U mom SAHP-u nece biti losih odnosa sa drugim organizacijama/gradanima, nece biti moljenja za rankove te iskoristavanje istih u svoje potrebe. Maksimalno bi se fokusirao na detaljna ispitivanja za ulazak u organizaciju koja bi sprovodili samo osobe od mog poverenja, takoder organizirao bi redovite obuke kako bi pripremio svoje sluzbenike za odradivanje svakakvog rada i na rjesevanje svih problema koji ih snadu na putu kao sluzbenike SAHP-a. Kao sto sam naveo nastojao bi odrzati odlicna poznanstva i prijateljstva SAHP-a s ostalim drzavnim organizacijama. Problemi bi se rijesavali po postupku u najbrzem roku, ako uopce dode do istih. Na svaku akciju bi se dolazilo i pokazala maksimalna volja i profesionalizam. Clanove bi motivirao bonusima i pohvalama, izdatim poverenjem te bi nakon nekog vremena napravio organizaciju za pohvalu!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redoviti i obavezni sastanci
Mislim da je umesto ljepih reci potrebno redovito razgovarati s clanovima organizacije pa bi tako organizirao redovite sastanke koji su se pokazali i vise nego korisni. Mladi sherifi bi mogli iznjeti svoje ideje pohvale i najbitnije zalbe koje bi bile saslusane i razmatrane. Svaki clan dobio bi sansu da kaze svoje ideje te nitko ne bi bio zapostavljen. Na sastancima bi se logicno raspravljalo o redovitim i bitnim stvarima koje pokrecu organizaciju i poboljsavaju njen rad.
3.2 Detaljna ispitivanja i posebne akcije
Mislim da je trenutan sistem ubacivanja krajnje los, nije dovoljno dati dozvolu za ispitivanje sluzbenicima koji onda ljude ispituju po 5 do 10 minuta i onda se cuditi zasto isti rade probleme. Ja zelim prilikom ubacivanja odradivati intervjue koji ce se odvijati koliko je god potrebno da se osoba testira u potpunosti. Nakon sto su ispitivanja gotova osobe ce prolaziti kroz razne akcije i obuke kojima ce biti pouceni.
3.3 Ponasanje i aktivnost sherifa
10-1: Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prekid emitovanja na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8 sati
5. Vaš Discord: patrik.br
6. Vaše ingame ime: Kira Pluxury
7. Vaš ID: 39272
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Vaznost SAHP-a i poboljsavanje rada i aktivnosti organizacije
SAHP je oduvijek bila specidicna i zanimljiva organizacija, ona je jedina organizacija koja moze prodavati tablice i osiguravati vozila sto je jedan od kljucnih elemenata RP-a. Ona je uvijek bila na dobrom glasu jer je bila aktivna i poslozena organizacija. U svom mandatu zelim jos vise povecati aktivnost te zelim dovesti SAHP do vrhunca tako da ce se druge organizacije i sami gradani moci ponositi i ugledati na nju.
2.2 Pozicija i status SAHP-a
U posljednje vrijeme postoje odredene organizacije koje preuzimaju vodstvo i vode sa aktivnoscu, takoder postoje i one koje znaju biti neaktivne. Zelim postati lider kako bi se sve drzavne organizacije mogle u bilo kojoj situaciji ili trenutku mogle osloniti na SAHP kao mocnu i aktivnu organizaciju kojoj je cilj sprovoditi zakon na maksimalnom nivou u bilo kojem trenutku. Vec imam odreden tim i prijasnje testirane ideje koje su se pokazale korisne u vodenju i aktivnosti organizacije. Ljudi koje sam odabrao dobro su poznati i testirani u vodenju organizacije i sprovodenju apsolutnog reda te mislim kako s takvim ljudima mogu dovesti SAHP do vrhunca.
2.3 poboljsanje RP-a
Ono sto je moj najveci cilj i po meni najvaznije je poboljsanje RP-a u organizaciji. Zelim se na to maksimalno fokusirati te sam planove napravio mjesecima prije. U mom SAHP-u nece biti losih odnosa sa drugim organizacijama/gradanima, nece biti moljenja za rankove te iskoristavanje istih u svoje potrebe. Maksimalno bi se fokusirao na detaljna ispitivanja za ulazak u organizaciju koja bi sprovodili samo osobe od mog poverenja, takoder organizirao bi redovite obuke kako bi pripremio svoje sluzbenike za odradivanje svakakvog rada i na rjesevanje svih problema koji ih snadu na putu kao sluzbenike SAHP-a. Kao sto sam naveo nastojao bi odrzati odlicna poznanstva i prijateljstva SAHP-a s ostalim drzavnim organizacijama. Problemi bi se rijesavali po postupku u najbrzem roku, ako uopce dode do istih. Na svaku akciju bi se dolazilo i pokazala maksimalna volja i profesionalizam. Clanove bi motivirao bonusima i pohvalama, izdatim poverenjem te bi nakon nekog vremena napravio organizaciju za pohvalu!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Redoviti i obavezni sastanci
Mislim da je umesto ljepih reci potrebno redovito razgovarati s clanovima organizacije pa bi tako organizirao redovite sastanke koji su se pokazali i vise nego korisni. Mladi sherifi bi mogli iznjeti svoje ideje pohvale i najbitnije zalbe koje bi bile saslusane i razmatrane. Svaki clan dobio bi sansu da kaze svoje ideje te nitko ne bi bio zapostavljen. Na sastancima bi se logicno raspravljalo o redovitim i bitnim stvarima koje pokrecu organizaciju i poboljsavaju njen rad.
3.2 Detaljna ispitivanja i posebne akcije
Mislim da je trenutan sistem ubacivanja krajnje los, nije dovoljno dati dozvolu za ispitivanje sluzbenicima koji onda ljude ispituju po 5 do 10 minuta i onda se cuditi zasto isti rade probleme. Ja zelim prilikom ubacivanja odradivati intervjue koji ce se odvijati koliko je god potrebno da se osoba testira u potpunosti. Nakon sto su ispitivanja gotova osobe ce prolaziti kroz razne akcije i obuke kojima ce biti pouceni.
3.3 Ponasanje i aktivnost sherifa
U planu mi je uvest poseban tim ljudi koji će osim nadziranja odlaska na akcije nadzirati aktivnost i rad patrola u svakom trenutku. To će pomoći organizaciji te dovesti sahpove patrole na autoceste tako da ih vide svi gradani. Takoder tim ce nadzirati kako sluzbenici vrse duznost te kako se odnose prema ostalim drzavnim sluzbenicima sto je doista bitno za uspostavu dobrih odnosa.
RANKOVI:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Sheriff na obuci
4. Sheriff Kadet I
5. Sheriff Kadet II
6. Sheriff Kadet III
7. Sheriff I
8. Sheriff II
9. Sheriff III
10. Senior Sherif I
11. Senior Sherif II
12. Senior Sheriff III
13.Sheriff Veteran I
14. .Sheriff Veteran II
15. .Sheriff Veteran III
16. S.A.J. Operativac
17. S.A.J. Air Support
18. S.A.J. Senior I
19. S.A.J. Senior II
High staff
20. mladi inspektor
21. inspektor
22. senior inspektor
23. S.A.J. Vetteran
24.deputy SAJ commander
High command
25. SAJ commander
26. Patrol supervisor
27. SAHP Supervisor
28. Assistant of State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
30. State Sheriff
Kodovi:RANKOVI:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Sheriff na obuci
4. Sheriff Kadet I
5. Sheriff Kadet II
6. Sheriff Kadet III
7. Sheriff I
8. Sheriff II
9. Sheriff III
10. Senior Sherif I
11. Senior Sherif II
12. Senior Sheriff III
13.Sheriff Veteran I
14. .Sheriff Veteran II
15. .Sheriff Veteran III
16. S.A.J. Operativac
17. S.A.J. Air Support
18. S.A.J. Senior I
19. S.A.J. Senior II
High staff
20. mladi inspektor
21. inspektor
22. senior inspektor
23. S.A.J. Vetteran
24.deputy SAJ commander
High command
25. SAJ commander
26. Patrol supervisor
27. SAHP Supervisor
28. Assistant of State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
30. State Sheriff
10-1: Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prekid emitovanja na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Hvala na citanju ovolikog teksta i srecno svim ostalim kandidatima!!!