Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafella
Administrators nickname
Ducat Valascoo
Date
Apr 22, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/yo3Ny5E

Lazar Rokafela

Player
Player
Poštovanje administracijo i svi ostali koji citate ovo.

Dobio sam juce ban za G.P. 1.1 koji smatram da nisam prekrsio jer nikada niko nije bio kod mene kuci ko bi mogao da se uloguje niti je iko imao podatke od mog acc i nikada nisam igrao iz igraonice itd. Takodje imam 2FA na akauntu ne bi trebalo da je iko mogao da provali na njega, dostavljam slike gdje sam javio administratorima za promjenu internet provajdera kao i promjenu adrese. Jedino posle ovoga sa Aldinom i dalje nisam nasao način da napisem Nixi poruku jer mi je izbacivalo gresku da ne dijelimo iste servere i onda sam odustao od toga razmisljajuci da je bitno da makar neko zna za to.

Takodje se izvinjavam za ovaj propust u tom trenutku jer selidba itd nisam ni razmisljao o javljanju takvih stvari ipak smo odrasli ljudi i ima masu drugih problema. Kao sto i sami znate ko sam i sta sam, te sta sam radio za nas community i da nikada nikoga nisam ostetio niti ugrozio ovom prilikom trazim skidanje kazne i jos jednu sansu. Zelim jos da napomenem da nikada nisam imao ni jedan dan bana, a ne nesto vece kao ni krsenje nekih ozbiljnijih pravila.

Kao sto sam rekao Aldinu mogu dokazati klipovima sa TT od prije da sam mjenjao stan i da sam to ja i prije i posle ako je potrebno.

Ljubi vas brat Rokafella i popite ka'u!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Pravilo jeste prekrseno , krsenje pravila nema veze sa situacijom sto si se selio , dostavi na novoj zalbi , pored objasnjenja koje si dostavio sada , prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran + dokaz da posjedujes isti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom