Informacije
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: thefilip256
6. Vaše ingame ime: Filip Richh
7. Vaš ID: 71081
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo
Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer sam proveo dosta vremena u državnim organizacijama i prošao sam skoro sve. Od običnog policajca do viših činova. Video sam kako stvari funkcionišu iznutra i tačno znam gde se najčešće greši i šta ljude nervira dok rade.
Do sada sam uvek bio tu da pomognem drugima i radim za tim, a sada osećam da imam dovoljno znanja da ja preuzmem vođstvo. Ne želim da budem lider samo zbog imena, nego zato što znam kako da organizujem ljude da sve funkcioniše bez haosa i da se svako u organizaciji oseća korisno.
2.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pravila sekcije
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: thefilip256
6. Vaše ingame ime: Filip Richh
7. Vaš ID: 71081
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo
Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer sam proveo dosta vremena u državnim organizacijama i prošao sam skoro sve. Od običnog policajca do viših činova. Video sam kako stvari funkcionišu iznutra i tačno znam gde se najčešće greši i šta ljude nervira dok rade.
Do sada sam uvek bio tu da pomognem drugima i radim za tim, a sada osećam da imam dovoljno znanja da ja preuzmem vođstvo. Ne želim da budem lider samo zbog imena, nego zato što znam kako da organizujem ljude da sve funkcioniše bez haosa i da se svako u organizaciji oseća korisno.
2.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pravila sekcije
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije