Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

FIlip Richh

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: thefilip256
6. Vaše ingame ime: Filip Richh
7. Vaš ID: 71081

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo

Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer sam proveo dosta vremena u državnim organizacijama i prošao sam skoro sve. Od običnog policajca do viših činova. Video sam kako stvari funkcionišu iznutra i tačno znam gde se najčešće greši i šta ljude nervira dok rade.

Do sada sam uvek bio tu da pomognem drugima i radim za tim, a sada osećam da imam dovoljno znanja da ja preuzmem vođstvo. Ne želim da budem lider samo zbog imena, nego zato što znam kako da organizujem ljude da sve funkcioniše bez haosa i da se svako u organizaciji oseća korisno.

2. Doprinos organizaciji

Moj najveći doprinos biće u tome što ću stvoriti ekipu koja je zadovoljna i motivisana da radi. Ne želim da budem šerif koji samo naređuje, već neko ko ceni trud svakog člana. Planiram da doprinesem na sledeće načine:

Bonusi i nagrade: Uvešću redovne novčane bonuse za najaktivnije članove. Ko god se trudi, provodi vreme u patroli i doprinosi organizaciji, biće adekvatno nagrađen. Želim da ljudi osete da se njihov rad isplati.

Pohvale i unapređenja: Svaki dobar potez, bilo da je u pitanju uspešna potera ili odličan RolePlay, biće pohvaljen. Činovi će se dobijati isključivo na osnovu zasluga, tako da će svaki član imati jasan put ka vrhu ako se pokaže na terenu.

Podrška i pomoć članovima: Moj doprinos će biti i to što ću uvek biti dostupan za svoje ljude. Ako neko ima problem ili mu nešto nije jasno, tu sam da pomognem i objasnim, a ne da odmah kažnjavam. Želim da u SAHP-u vlada drugarska atmosfera.

3. Predlozi

Neću biti lider koji misli da sve zna najbolje. Svaki član, od početnika do High Command-a, moći će da mi priđe i kaže svoju ideju ili šta mu smeta. Ako neko ima predlog kako da poboljšamo patrole ili opremu, ja ću to saslušati i uvesti ako je dobro za sve nas. Želim da gradimo organizaciju zajedno.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Savetujem da se poboljša komunikacija sa građanima. Umesto da oficir samo priđe i kaže daj mi pasoš i napiše kaznu, želim da moji ljudi prvo popričaju sa čovekom, objasne šta je uradio i kroz RP mu daju šansu da se opravda. Čak i ako dobije kaznu, igrač treba da ode sa osećajem da je imao dobar RP sa policijom.

Redovno bih organizovao treninge gde učimo kako se pravilno prate vozila (u koloni, bez sudaranja sa kolegama). Kad potera izgleda organizovano i profesionalno, to podiže nivo RP-a.

Pravila sekcije

Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.

Kriterijumi za zaposljavanje u SAHP-u :

Minimalne godine IC: 7

Minimalne godine OCC: 13

Dozvola za oružije je OBAVEZNA

Vozačka dozvola je takodje OBAVEZNA

Zdravstveno osiguranje je OBAVEZNO

Radio kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu

10-2: Negativno

10-3: Tišina na radio

10-4: Potvrdeno/potvrdno

10-5: Ponovite poslednji prenos