Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Stojiljkovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h
5. Vaš Discord: markostojiljkovic
6. Vaše ingame ime: Mare Stojiljkovic
7. Vaš ID: 42239

Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Želim da postanem lider SAHP-a jer me iskreno privlači način na koji ova organizacija funkcioniše i šta predstavlja na serveru. Smatram da SAHP ima veliki potencijal da bude jedna od najorganizovanijih i najprofesionalnijih državnih organizacija, ali uz pravilan pristup i dobru organizaciju.

2 .2 Kroz svoje dosadašnje iskustvo u drugim organizacijama imao sam priliku da vidim i dobre i loše strane vođenja, što mi je dodatno stvorilo želju da se i sam okušam kao lider i pokušam da neke stvari unapredim. Nisam ranije bio lider, ali mislim da imam dovoljno zrelosti, strpljenja i volje da naučim i da tu ulogu iznesem kako treba.

2.3 Takođe, smatram da lider treba da bude primer ostalima ne samo po rangu, nego po ponašanju, aktivnosti i odnosu prema drugim igračima. Upravo zbog toga želim ovu poziciju, da pokušam da napravim zdravu i stabilnu atmosferu u organizaciji.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Jedna od glavnih stvari na koju bih obratio pažnju jeste rad sa novim članovima. Smatram da dosta problema nastaje zbog toga što ljudi ne dobiju dobar uvod u RP, pa bih se potrudio da svaki novi član prođe osnovnu obuku kako funkcioniše organizacija, kako se ponaša u patroli i kako se koristi radio komunikacija.

3.2
Organizovao bih češće RP situacije koje nisu samo klasične akcije, već i razne scenarije poput kontrola, obezbeđenja događaja, saobraćajnih patrola i slično, kako bi igra bila zanimljivija i raznovrsnija.

3.3 Pre svake veće akcije uveo bih kratke sastanke gde bi se jasno objasnilo ko šta radi, kako ne bi dolazilo do haosa i nesporazuma tokom same akcije. Smatram da dobra priprema rešava pola problema.

3.4 Takođe bih se potrudio da komunikacija između organizacija bude na višem nivou, posebno u većim akcijama kao što su racije ili talacke, gde je komunikacija ključna.

===== Kriterijum za Ulazak u Organizaciju =====
5 Godina IC
14 Godina OOC
Volja i zelja za radom

Poznavanje pravila.

===== KODOVI =====

10-1
– Sve jedinice se vraćaju u bazu po naređenju komandnog osoblja
10-2 – Negativno / Ne
10-3 – Prekid razgovora na centrali
10-4 – Potvrda / Primljeno
10-5 – Ponovite poslednji prenos
10-6 – Zanemarite poslednji prenos
10-7 – Pauza
10-8 – Povratak sa pauze
10-9 – Ranjen državni službenik
10-10 – Pucnjava u toku
10-11 – Pljačka u toku
10-14 – Oblačenje specijalne uniforme
10-20 – Trenutna lokacija?
10-22 – Trenutna lokacija svih aktivnih patrola
10-33 – Hitno potrebna podrška
10-35 – Ranjen građanin
10-55 – Zaustavljeno vozilo
10-57 VIKTOR – Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT – Potera za pešakom
10-95 – Prevoz lica do zatvora
10-99 – Situacija je završena

===== RANKOVI : =====

1. Suspend
2. Kadet
3. Oficir
4. Mladji Sheriff
5. Sheriff
6. Stariji Sheriff
7. SSJ ( Specijalna Saobraćajna Jedinca)
8. Z. Narednika
9. Narednik
10. Inspektor
11. Glavi Inspektor
12. Instruktor
13. Supervizor
14.Zamenik Komandanta SSJ
15. Komandant SSJ
16. Zamenik komandanta stanice
17. Komandant stanice
18. Assistant of Sheriff
19. Deputy State Sheriff
20. State Sheriff

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom