Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Danilo Low

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h
5. Vaš Discord: dckez
6. Vaše ingame ime: Danilo Low
7. Vaš ID: 43269

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Od pocetka igranja RP-a sam hteo da budem deo drzavne organizacije. Prva organizacija u kojoj sam bio je state, dok je SAHP bio organizacija koja mi je oduvek bila zanimljiva. Vodjstvo organizacije mi je ideja koja mi se svidja i uvek sam se trudio da skupim sto vise iskustva i znanja koje mogu kako bih jednog dana mogao da se prijavim na poziciju lidera SAHP-a. Postati serif, vođa agencije za sprovođenje zakona, jedan je od mojih ciljeva od trenutka kada sam prvi put dosao na grand. Verujem da sam sada spreman da postanem vodja, jer sa iskustvom koje posedujem i znanjem koje sam stekao, uveren sam u sebe da mogu dati sve od sebe da vodim i podignem SAHP na nove visine.

2. U mom pogledu, misija SAHP-a je da postuje zakon, sprovodi ga i odrzava autoputeve i okolna podrucja van grada bezbednim. Ovo je nesto sto smatram zaista zabavnim i zanimljivim. Verujem da misija SAHP-a odgovara mojoj licnosti i perspektivi. Ukoliko mi se pruži prilika, cilj mi je da ispunim ovu misiju i da je učinim svojom obavezom. Moje iskustvo u sprovodjenju zakona i stejt organizacijama mi omoguccava da ispunim svoju obavezu i ispunim misiju na najbolji moguci nacin.

3. Tokom godina koje sam proveo u grandu, stekao sam mnogo prijatelja. Saradjivao sam sa mnogim kolegama i zadobio njihovo poverenje i podrsku. Verujem da mogu da iskoristim ovo poverenje i njihovu podrsku u najboljem interesu organizacije i da je povedem do novih visina. Iz moje trenutno perspektive, slobodno mogu reci da, ako mi se pruži prilika da vodim SAHP, mogu je voditi na veoma aktivan i profesionalan nacin. Ja, kao i moji prijatelji, imamo poverenje da vodimo i upravljamo SAHP-om i da osiguramo da funkcionise sa svojim maksimalnim potencijalom.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj najbolji savet za poboljsanje nivao RP-a unutar organizacije bio bi da se obezbedi aktivnost ne samo mene kao lidera, ne samo visih komandi, vec cak i onih koji nisu visi, od obicnih pripravnika koji su tek zapoceli svoje putovanje, pa sve do zamenika i samog vodje. Dao bih sve od sebe da osiguram da je svaka osoba u organizaciji aktivna i da obavlja svoje duznosti najbolje sto moze. Takođe bih se pobrinuo da rade u skladu sa utvrdjenim procedurama, postujucci pravila drzave i grada i radeci u okvirima zakona.

Drugi najvazniji savet po mom misljenju bio bi da se osigura da su svi skromni, ljubazni, puni poštovanja i profesionalni. RP bi bio interaktivan i zabavan samo kada se ljudi unutar organizacije ponasaju s postovanjem i profesionalno jedni prema drugima. Nivo RP-a se automatski poboljsava kada se ljudi zabavljaju radeci zajedno. Osigurao bih da je svaka osoba unutar organizacije puna postovanja i profesionalna. Stavicu naglasak na ove osobine licnosti i raditi na zaposljavanju ljudi koji se poklapaju sa ovim osobinama.

Trecci savet za poboljšanje RP-a od mene bi bio dovodjenje saradnje i timskog rada na maksimalni nivo. Ja kao lider bih radio na harmonizaciji, integraciji i usmeravanju clanova SAHP-a, kao i drugih organizacija, kako bi se maksimizirao timski rad i efikasnost. Kvalitet RP-a se poboljsava u trenutku kada se ljudi zabave, stoga bih se pobrinuo da kao lider donesem dovoljno interakcije i zajednickih dogadjaja kako bih osigurao da se svi zabave dok obavljaju svoje uloge kao clanovi SAHP-a.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom