Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Wersake

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Ivan
  2. Vaše godine: 16
  3. Vremenska zona:GMT+1
  4. Prosjek online po danu:2-7h
  5. Vaš Discord: wersake123
  6. Vaše ingame ime: Ivan Wersake
  7. Vaš ID: 26739

8. 1. Lider za: San Andreas Highway Patrol - SAHP
    Zelim postati lider ove organizacije jer sam vecinu svoje rp karijere proveo u istoj mislim da sam je sad i sposoban voditi, vise puta sam bio HC a cak sam i dosao do zamjenika serifa. Znam kako postupati sa ljudima i kako da im ucinim boravak u organizaciji sto boljim. Ljudi me znaju i znaju sta sve mogu da napravim. Takoder sam bio u svakoj drzavnoj org ali mi se sahp najvise svidio od samog hapsenja i patroliranja pa sve i do vodenja organizacije.
    Mislim da sam spreman jer sam miran u teskim situacijama i stalozet te znam kako postupiti u razlicitim situacijama
    Vec sam u ovom gradu preko 4 godine i imam puno iskusta i kao obican igrac i kao clan sahpa

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
    Uveo bi zanimljivije ispitivanje u organizaciju tako da igraci rade razlicite zadatke kako bi vidjeli da li su spremni za ulazak
    Povecao bi aktivnost ne samo Sahpa nego pi i poticao ostale organizacije
    Radio bi razlicite treninge kako bi clanovi bili spremni na svaki dobiven zadatak
    Uveo bi serifa sedmice gdje bi clan sa najvecom aktivnoscu dobio veci bonus nego ostali to bi i potaklo ljude da vise rade

Hvala na citanju i sretno ostlima​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom