Bir ödül avcısı olarak görevimi yerine getiriyordum, aranan bir şüpheliyi takip ediyordum. Şüpheliyi, başka bir memurla birlikte yasal bir devriye aracında buldum. Araçların kimlik numaraları 244650 ve 188748 idi .
Polis memurlarından biri aranan bir suçlu olmasına rağmen, diğer memur onu tutuklamadı ve birlikte araç kullanırken onu korudu. Bu açık bir şekilde Görev İhlali (Görev Suistimali) vakasıdır .
Kovalamaca sırasında, arazinin zorluğu nedeniyle birkaç kez yanlışlıkla araçlarına çarptım. Herhangi bir sözlü uyarı (talep) veya geçerli bir rol yapma gerekçesi olmaksızın, araçlarından inip beni öldürene kadar ateş ettiler.
Bu açık bir RDM vakasıdır . Sunucu kurallarına uymak yerine, yasal yetkilerini bir suçluyu korumak için kullanıyorlar. Kanıt olarak ekran görüntüsünü ekledim ve video kaydının tamamı da mevcut. Bu oyunculara karşı gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. --- "İkisi de benzin istasyonunda bir polis aracında birlikte bekliyorlardı ve AFK (oyundan uzak) gibi görünüyorlardı. Türkiye saatiyle gece 1 civarı olduğu için, o anda kayda başlamadım. Ancak durumun şüpheli olduğunu fark ettiğim anda hemen kayda başladım."