Kupi sa puskom.
J JamesBank Player Player Joined Apr 24, 2026 Messages 4 Apr 24, 2026 #2 Prekršio sam PG i to ne osporavam. Međutim, POV koji je dostavljen traje svega 5 sekundi i smatram da nije adekvatan kao kompletan dokaz. Takođe se u pozadini čuje razgovor o mogućim nedozvoljenim customima. Ne tražim ponovno sagledavanje, već samo da se dostavi duži i kompletan POV radi transparentnosti, što smatram svojim pravom.
Prekršio sam PG i to ne osporavam. Međutim, POV koji je dostavljen traje svega 5 sekundi i smatram da nije adekvatan kao kompletan dokaz. Takođe se u pozadini čuje razgovor o mogućim nedozvoljenim customima. Ne tražim ponovno sagledavanje, već samo da se dostavi duži i kompletan POV radi transparentnosti, što smatram svojim pravom.
Roki Verstappen Player Player Joined Apr 13, 2023 Messages 153 Apr 24, 2026 #3 ne treba ti duzi pov jer si kupio sa puskom te privatni razgovori te ne zanimaju ne trebas da se mesas u privatan zivot. off topic da se kazni
ne treba ti duzi pov jer si kupio sa puskom te privatni razgovori te ne zanimaju ne trebas da se mesas u privatan zivot. off topic da se kazni
Alek Shayk 👑 Server Administrator Joined Apr 5, 2025 Messages 463 Apr 24, 2026 #4 Pregled zalbe u toku...
Alek Shayk 👑 Server Administrator Joined Apr 5, 2025 Messages 463 Apr 24, 2026 #5 Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu ID 70462 ce biti kaznjen za PowerGaming (PG (Zabranjeno je uzimati stvari sa puskom u ruci)
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu ID 70462 ce biti kaznjen za PowerGaming (PG (Zabranjeno je uzimati stvari sa puskom u ruci)