Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

dario blackk

Player
Player
Ime: Dario Blanco
Pol: Muski
Starost: 29
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Ethan Blacno
Majka: Sofija Blacno
Težina: 63Kg
Visina: 180 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: crna
Tetovaže: ruke obe i noge obe
Prednosti: Mudar, intaligentan , Znanje i iskustvo
Slabost: Nestpljiv
200+ zivotnix reci
Rođen sam u porodici Blanco, gde su rad i disciplina bili temelj svega. Moj otac, Ethan Blanco, bio je poznat kao čovek koji je uvek nalazio način da zaradi i obezbedi porodicu. Radio je razne poslove – od mehaničara u lokalnoj radionici do vozača za privatne firme, često provodeći dane i noći na putu. Naučio me je kako da budem snalažljiv i kako da se nikada ne oslanjam ni na koga osim na se
be. Sa druge strane, moja majka, Sofija Blanco, radila je kao medicinska sestra u gradskoj bolnici. Bila je oličenje brige i požrtvovanosti, uvek spremna da pomogne drugima, čak i kada je sama bila iscrpljena.
Detinjstvo mi nije bilo luksuzno, ali je bilo ispunjeno lekcijama koje su me oblikovale. Naučio sam šta znači boriti se za svaki dinar i kako ceniti male stvari. Kako sam odrastao, sve više sam shvatao da želim nešto više – ne samo da preživljavam, već da živim život po svojim pravilima. Ulica me je brzo naučila kako stvari funkcionišu, a ljudi koje sam upoznao pokazali su mi i dobre i loše strane sveta.
Kroz godine sam prošao razne faze – od običnih poslova do rizičnijih poteza koji su mi donosili brzu zaradu, ali i opasnost. Svaka greška bila je lekcija, a svaki uspeh korak bliže cilju. Danas stojim kao neko ko je prošao kroz mnogo toga, ali i dalje ima glad za uspehom. Ime Blanco za mene nije samo prezime – to je obaveza da nastavim dalje, jače i pametnije nego ikada.

1. Dario može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom).

2.Dario može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.

3. Dario moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.

4. Dario može slomiti kamericu koristeći me/do/try komande.

5. Dario može ići off-road zbog oceve pomoci u zivotu uprkos tome što je imao poteškoća.

Last edited:

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači. Sto se tice podizanje stvari sa poda dok imas revoler u ruci, to nije krsenje serverskih pravila.

5. Dario može ići off-road zbog oceve pomoci u zivotu uprkos tome što je imao poteškoća. - ovaj ne, jer nije dovoljno definisan perk

Status
Not open for further replies.
Top Bottom