Sve u povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo sto nemaš strah za život. Imaš pušku na glavi i ti se ne plašiš. Admin Dukat Velasco rekao je da je to,, naša basta,, i da tu sme da se broji. Ja slušam admina i lepo sam te ubio. Kazniti ga za fear a tu se sme brojati i pucati. PozzSve u povu.
ne znam da li vidis da je tu zgrada i ne moze vama to da bude basta razmisli maloPrvo sto nemaš strah za život. Imaš pušku na glavi i ti se ne plašiš. Admin Dukat Velasco rekao je da je to,, naša basta,, i da tu sme da se broji. Ja slušam admina i lepo sam te ubio. Kazniti ga za fear a tu se sme brojati i pucati. Pozz
Admin rekao bre sta nije jasno?ne znam da li vidis da je tu zgrada i ne moze vama to da bude basta razmisli malo
Prvo sto nemaš strah za život. Imaš pušku na glavi i ti se ne plašiš. Admin Dukat Velasco rekao je da je to,, naša basta,, i da tu sme da se broji. Ja slušam admina i lepo sam te ubio. Kazniti ga za fear a tu se sme brojati i pucati. Pozz
ako je admin rekao kako to da je jedan vec bio okacen za to i bilo je prihvacenoAdmin rekao bre sta nije jasno?
Šetao si sei ne znam koji strah kad sam krenuo da idem ako ne vudis u pov-u
jel zabranjeno da se seta?Šetao si se
Ako se plašiš trcisjel zabranjeno da se seta?
a ti ne brojis bez razlogaAko se plašiš trcis