Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
75456
Players nickname
Dzony Shelby
Suspect ID
65777
Date of violation
Apr 24, 2026
Time of violation
16:47
Proofs
https://youtu.be/Nf1t7tByK60

Ilija Blackk

Player
Player
Sve u povu.
Prvo sto nemaš strah za život. Imaš pušku na glavi i ti se ne plašiš. Admin Dukat Velasco rekao je da je to,, naša basta,, i da tu sme da se broji. Ja slušam admina i lepo sam te ubio. Kazniti ga za fear a tu se sme brojati i pucati. Pozz

Nikola Corsa

Player
Player
Prvo sto nemaš strah za život. Imaš pušku na glavi i ti se ne plašiš. Admin Dukat Velasco rekao je da je to,, naša basta,, i da tu sme da se broji. Ja slušam admina i lepo sam te ubio. Kazniti ga za fear a tu se sme brojati i pucati. Pozz
ne znam da li vidis da je tu zgrada i ne moze vama to da bude basta razmisli malo

Nikola Corsa

Player
Player
i ne znam koji strah kad sam krenuo da idem ako ne vudis u pov-u

Luka Cortes

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 65777 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15

( Ne mozete da brojite da se pomeri sa privatnog poseda kada se nalazite kod nekog kompleksa de ima vise stanova )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom