Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Blacklisted(Evade) + G.P.1.1 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17493
Players nickname
Toni Dijegovilacijac
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/Yv04F2nlLQg

Kristina Milivoje

Player
Player
Poštovana administracijo ja se zovem toni i javaljm vam se ovim putem ne na žalbu na adina nego za zahtjev za Unban situacije je sljedeča hakirali su mi moj stim akaut te je taj koji me hakirao je ušao na moj Grand Rp kanal te je krenioni da krade od neke obitelji te su ga okačili i dobijo je perma ban pošto mi je falio server ja sam ušo od bratiča na Grand te sam igrao na njegomom akauntu te su me okačili i dobio sam perma ban za banivejta li aj se sa tim neslažem da mi nisu hakiralis ti ništa od toga se nebi desilo ja bih jako volio admine da uđu u moj poloižaj ja nisam za đabe pisao ovo ja sam ovo pisao jer mi fali pravi RP server i zato mislim da bih ja mogao dobiti jednu šansu da se popravim i da se to više nikada neponovni moio bih sve admine i glavnog admina i sve da me anbanuje te da me speca tjekom mog igranja da vidite da nekršip pravila grada molim vas admini propšlakao sam suza i suza kada su me banali jer jako volim ovaj sserver jer je grand rp moj prvi Pr server i jako mi fali molimvas me unbanujte

Status
Not open for further replies.
Top Bottom