Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Luccian Lucchesse
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 2, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/262355/

1LLcompany

Player
Player
Poštovani administratori,

Pišem vam ovu poruku nakon mnogo vremena, sa iskrenom željom da dobijem još jednu priliku. Prošlo je više od 4 godine od mog bana, i za to vreme sam imao previše trenutaka u kojima sam razmišljao o svemu što se desilo i o greškama koje sam napravio.

U tom periodu nisam dovoljno razmišljao o pravilima i posledicama svog ponašanja. Danas, sa ove distance, jasno vidim gde sam pogrešio i iskreno mi je žao zbog svega što se desilo. Ne pokušavam da opravdam svoje postupke, već da pokažem da sam iz toga nešto naučio.

Tada nisam bio svestan koliko moje ponašanje može uticati na druge igrače i na zajednicu u celini. Nisam razmišljao dugoročno, niti sam cenio pravila i trud koji stoji iza svega što ste izgradili. Danas, kada pogledam unazad, jasno vidim koliko sam pogrešio i koliko sam time najviše štete naneo sam sebi.

Ovaj ban nije bio samo kazna — bio je lekcija. Lekcija koju nisam odmah razumeo, ali koja me je vremenom naterala da promenim način razmišljanja. Shvatio sam koliko je lako izgubiti nešto što ti je značilo, i koliko je teško ponovo dobiti priliku da se vratiš.

GRAND RP mi nikada nije bio samo još jedan server. Bio je mesto gde sam provodio sate i sate, gde sam upoznao ljude, gradio priče i imao osećaj da pripadam nečemu. Upravo zato mi je sve ovo još teže palo — jer sam svojim postupcima izgubio nešto što mi je zaista značilo. Upravo zato mi je žao što sam sebi zatvorio vrata svojim postupcima.

Nisam isti igrač kao tada. Prošlo je dosta vremena, sazreo sam i spreman sam da poštujem pravila i doprinesem zajednici na pozitivan način.

Ne pokušavam da tražim izgovore niti da umanjim ono što sam uradio. Znam da sam zaslužio kaznu koju sam dobio. Ali isto tako verujem da vreme koje je prošlo nešto znači, i da ljudi mogu da se promene ako su spremni da nauče iz svojih grešaka.

Danas sam mnogo smireniji, strpljiviji i svesniji koliko je važno poštovati pravila i ljude oko sebe. Kada bih dobio priliku da se vratim, pristupio bih svemu potpuno drugačije — sa poštovanjem, odgovornošću i željom da budem deo zajednice na pravi način, onako iskreno iz dna moje duše.

Ne tražim da zaboravite prošlost. Samo vas molim da uzmete u obzir vreme koje je prošlo i moju iskrenu želju da dobijem drugu šansu.

Znam da ovakve odluke nisu lake i poštovaću vašu odluku kakva god bila. Ipak, nadam se da ćete mi pružiti priliku da pokažem da sam naučio iz svojih grešaka.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovo.

Srdačno
Lucian Luchese

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom