Nije ni brojao niti nista.Sve se vidi i cuje u POV-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije ni brojao niti nista.Sve se vidi i cuje u POV-u.Dostavi duzi pov
Ti si dečko bruka vidiš da je lik sad uso ing i ti umesto da mu nes objasniš, da mu pomogneš i to, ti mora njega da kačiš svet ima da propadne ako ti ne okačiš lika koji je pre 5min uso u grad.Svaka čast momakNije ni brojao niti nista.Sve se vidi i cuje u POV-u.
Mislis da me zabole kurcina sta ti mislis?Ne znas ni sta se desilo pre toga.Pitao sam ga ako moze nesto za bp da mi pomogne nista nije pricao niti pisao izvadio pusku i ubio me.Ovo nije gta V obican nego rp ljudi valjda trebaju da procitaju jebena pravila?Juce sam decku 90075 ID pomogao dosta i sve ga uputio zato sto je normalan a ovaj mentol je samo cekao nekog da ubije tako da cuti i ne visi na forumu 24/7Ti si dečko bruka vidiš da je lik sad uso ing i ti umesto da mu nes objasniš, da mu pomogneš i to, ti mora njega da kačiš svet ima da propadne ako ti ne okačiš lika koji je pre 5min uso u grad.Svaka čast momak![]()