Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17182
Players nickname
Lesa Antonic
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
Apr 25, 2026
Time
3:36
Proofs
https://youtu.be/MS1m9xe4Z6Y

Lesa_Antonic

Player
Player
Luka Cortes mi je dao ban na 7 dana iz razloga sto sam rekao da ne bude, druga stvar kad vec kažnjavas mene za nesto pogledaj malo bolje snimak gde me ceka i ometa dok driftujem i pravim 200+ hiljada i dogovara se sa Ogi Zivic ili Maras Milovanović o tome da me ometa, koliko ja znam i za ometanje u igri i davanje prednosti drugom takodje postoji pravilo... i na sve to poslušajte malo bolje gde i Ogi krši pravilo kaze da sam DEBIL... mada znam da od ove žalbe nema nista jer ste svi korumpirani... posto ko je bolje pogledao snimak lepo se vidi gde me ceka kako bi me prekinuo... ako ne znate kakvo je to ometanje na 5.15sekudni se vidi lepo kako izgleda kad udje u nekoga a tako je slika kod mene bila non stop svaki put kada je ušao autom u mene... i naravno kao sto sam rekao korumpirano sve odmah je i obrisan isti video koji je trajao 6+min
I naravno lepo sam mu rekao pre svega da ne radi to nikog ne diram igram za sebe i onda deca dodju tako i ometaju namerno i provocirao i onda njihov čovek prihvati i odmah obrisu kako ne bi prosla zalba tipično... sve je lepo se videlo na snimku ali se donosi odluka uvek u korist prijatelja...I da nisam imao ni jedan warn odmah ban

Lesa_Antonic

Player
Player
Ti si dobar ,meni daju UB za udaranje drugog auta svojim autom, zalim se na to a Abraham napise ispravna odluka ,zamolim da mi se napise sta je UB svi me izignorisu, davno je ovde nestao sav RP .... ovde ti se igra sad svodi samo na pijacu i formalne evente na koje se pojave svi a niko nista ne uradi ,niti ima dogadjaja ,niti ljudi rade ...nista
Ma da i ovo ce proći isto bez icega ma na snimku brate vidi se provociranje od 5minuta dogovor sve i onda sto sam ga zamolio 3 puta da me ne prati i na kraju iznervira kazem da ne bude ret****** bude da sam ja vređao OOC a on sto kaze Debil nikom nista i tako to ide on nije reko OOC ja navodno jesam

Lesa_Antonic

Player
Player
Ako ti Aldin bude gledao žalbu možeš se necemu i nadati ,ako Abraham dodje do ovoga samo ti forma " Admin je ispravno odlucio"
Brate problem je najveći samo sto provociraju i psuje me i vredja na snimku i prodju ne kaznjeno a za ono sto sam ja rekao ne vezano za ooc prihvaćeno i stavljeno da je ooc vređanje msm van svake pameti a oni mene vređali ooc al to njihovi svi pa prihvataju iako ni sa jednim nikad ništa nisam imao nego počeo da posedujem u driftu pa se nerviraju

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna skinuta , POV ukonjen unutras 48h od kaznjavanja od strane administratora samim time ne mogu da provjerim da li je kazna ispravna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom