Luka Cortes mi je dao ban na 7 dana iz razloga sto sam rekao da ne bude, druga stvar kad vec kažnjavas mene za nesto pogledaj malo bolje snimak gde me ceka i ometa dok driftujem i pravim 200+ hiljada i dogovara se sa Ogi Zivic ili Maras Milovanović o tome da me ometa, koliko ja znam i za ometanje u igri i davanje prednosti drugom takodje postoji pravilo... i na sve to poslušajte malo bolje gde i Ogi krši pravilo kaze da sam DEBIL... mada znam da od ove žalbe nema nista jer ste svi korumpirani... posto ko je bolje pogledao snimak lepo se vidi gde me ceka kako bi me prekinuo... ako ne znate kakvo je to ometanje na 5.15sekudni se vidi lepo kako izgleda kad udje u nekoga a tako je slika kod mene bila non stop svaki put kada je ušao autom u mene... i naravno kao sto sam rekao korumpirano sve odmah je i obrisan isti video koji je trajao 6+min
I naravno lepo sam mu rekao pre svega da ne radi to nikog ne diram igram za sebe i onda deca dodju tako i ometaju namerno i provocirao i onda njihov čovek prihvati i odmah obrisu kako ne bi prosla zalba tipično... sve je lepo se videlo na snimku ali se donosi odluka uvek u korist prijatelja...I da nisam imao ni jedan warn odmah ban
I naravno lepo sam mu rekao pre svega da ne radi to nikog ne diram igram za sebe i onda deca dodju tako i ometaju namerno i provocirao i onda njihov čovek prihvati i odmah obrisu kako ne bi prosla zalba tipično... sve je lepo se videlo na snimku ali se donosi odluka uvek u korist prijatelja...I da nisam imao ni jedan warn odmah ban