Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
248509
Players nickname
yusuf
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Jan 29, 2026
Time
13:53
Proofs
Kanıtım yok, sunucu kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. No video evidence, request for server-side check.

yusuf1w 1w1w

Player
Player
Merhaba,

EN 2 sunucusunda (ID: 248509) hesabıma verilen Anticheat #934 belirtilen süre boyunca ban hakkında itirazda bulunuyorum.

Herhangi bir hile, istismar veya avantaj sağlayan üçüncü taraf bir yazılım kullanmadım. Banın otomatik anticheat sistemi tarafından verilmiş olabileceğini düşünüyorum.

Yasaklama sürelerim anda oyun normal şekilde bulunuyordum ve şüpheli bir işlemi gerçekleştirmedim. Eğer sistem tarafından yanlış bir tespit yapıldıysa, bunun kontrolünü rica ediyorum.

Bilgisayarımda çalışan programlar hakkında bilgi uygulamaları hazırım.

Hesabımın tekrar incelenmesini talep ediyorum.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Hile önleme sistemi #934 nedeniyle EN 2 sunucusundaki hesabıma (ID: 248509) uygulanan kalıcı yasağa itiraz etmek istiyorum.

Herhangi bir hile, güvenlik açığı veya haksız avantaj sağlayabilecek üçüncü taraf yazılım kullanmadım. Bu yasağın otomatik hile önleme sistemi tarafından verilmiş olabileceğine inanıyorum.

Yasaklandığı sırada normal bir şekilde oyun oynuyordum ve herhangi bir şüpheli eylemde bulunmadım. Eğer bu bir yanlış tespit ise, lütfen incelenmesini rica ediyorum.

Gerekirse bilgisayarımda çalışan tüm programlar hakkında bilgi vermeye hazırım.

Hesabımın yeniden değerlendirilmesini saygıyla rica ediyorum.

Saygılarımla.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom