Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82035
Players nickname
Ogi zajcev
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Apr 26, 2026
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1291391/

Zumbul2223

Player
Player
Dobra Dan Draga Administracijo Dobio Sam Blacksitu Zbog Vredjanje Proekta Zato Sto Mi Bilo Zao Zato Sto To Mi je irl drug I pokusao sam da ga spasim i da ne dobije blacklistu mnogu mi nedostaje i mnogo mi je zao sto smo i ja i on dobili kaznu. Iako ja to nisam to napiso Iznervirao se zbog necega i zato je to napiso on .Ja sam Iz makedonije i izvanjavam se ako ne pisem dobro srpski.isto tako prihvatam Money Wipe prihvatam Full Reset samo zelim opet da igram Ovaj Proekat.Grand je bio deo mog zivota Dok nisam napravio moju najvecu gresku sto sam to napiso to na forumu.Ja se izvinjavam se u mog drugovo ime sto je to napsio i izvinjavam se svijm grand adminstratorima i nikad nece da se ponovi ovu gresku.Voleo bi da dobijem jos jednu sansu zato sto sam primeran Roleplay igrac i ne pravim tolke greske u tokom roleplay.Igra mi se grand mnogo, i ako mi date jos jednu sansu necete da se razocarate.Ako mi ne date Drugu sansu razumem ali sam barem pokusao da ispravim Svoje greske.Hvala na paznje
Pozzdrav OGI.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom