Jasno se vidi kako ja lepo pitam da li smem da dignem.Nakon dizanja mene je igrac udario dva puta sa metalnom palicom i ubio me (napad na doktora)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sine bilo je sluc ljepo sam ti se izvinao i otiso po metkit ali te je moj drug ubioJasno se vidi kako ja lepo pitam da li smem da dignem.Nakon dizanja mene je igrac udario dva puta sa metalnom palicom i ubio me (napad na doktora)
sine bilo je sluc ljepo sam ti se izvinao i otiso po metkit ali te moj drug ubioJasno se vidi kako ja lepo pitam da li smem da dignem.Nakon dizanja mene je igrac udario dva puta sa metalnom palicom i ubio me (napad na doktora)
pa ne moze slucajno dva puta da me udarite i da mi se smejete u facu i onda je tvoj drug ili ti rekao meni doktore zovi doktora ali se to ne vidi u ovom snimkusine bilo je sluc ljepo sam ti se izvinao i otiso po metkit ali te je moj drug ubio
Bruder ja oso tebe dic i mene ubije moj tako da ko ti kriv a mene bas boli briga za 180 minpa ne moze slucajno dva puta da me udarite i da mi se smejete u facu i onda je tvoj drug ili ti rekao meni doktore zovi doktora ali se to ne vidi u ovom snimku