Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84202
Players nickname
Darko Popovicch
Administrators nickname
Luke Black
Date
Apr 27, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1322495/#post-4591350

Daarkoo Popoviicc

Player
Player
Postovana administracio,administrator Luke Black me je kaznio za gp 6.15 jer nisam brojao,ali igrac koji me je okacio prica sve vreme na discord ili nesto drugo sa svojim drugom kome govori gde je i sta se desava i on mu non stop daje neke savete i on nije kaznjen za MG (Mesanje IC i OOC informacija - Pricate na discordu u toku te RP situacije.) Ja ne znam o cemu se ovde radi ali bih zamolio administraciju da rese ovo.

Daarkoo Popoviicc

Player
Player
Postovana administracio,administrator Luke Black me je kaznio za gp 6.15 jer nisam brojao,ali igrac koji me je okacio prica sve vreme na discord ili nesto drugo sa svojim drugom kome govori gde je i sta se desava i on mu non stop daje neke savete i on nije kaznjen za MG (Mesanje IC i OOC informacija - Pricate na discordu u toku te RP situacije.) Ja ne znam o cemu se ovde radi ali bih zamolio administraciju da rese ovo.

Da napomenem samo da je igrac koristio i screen shering jer pred kraj pov-a drug mu govori to je policija jer smo bili u fib pancirima a on je sam bio.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ovo je format za zalbu za GP6.15 a vi se zalite za neispravnu odluku admina za nekaznjavanje igraca
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom