Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za The Blood Street Gang I Nedjone White

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nedjone 2.0

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nedja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 1-4h
5. Vaš Discord: nedjone
6. Vaše ingame ime: Nedjone White
7. Vaš ID: 62669
Dodatne informacije

1. Lider za The Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Zeleo bih da postanem lider Blodds-a jer imam iskustva u Crime Role-Play-u, istina je da nemam mnogo iskustva u crime-u kao organizaciji jer sam dosta svog vremena proveo u state-u ali imam sjajnu ekipu ljudi koja ima vrhunsko znanje o crime organizacijama.
  • Sebe smatram kao odlicnog Leadera ljudi jer znam da postujem, organizujem i pravim zabavu i pre svega dobar Role-Play. Takodjer neki iz moje "ekipe zamenika" su vec bili lideri i zamenici pa cak i curatori Crime-a, Ja sa svojim iskustvom u state-u mogu da koristim moje znaje njihovog rada kako bi u nekim situacijama odigrao pametnije.
  • Moje znanje pravila grada je poprilicno dobro, znam procedure crime od talackih situacija pa do podmornica i potrudicu se da ispunim svoju zelju da postanem Leader Organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
  • Prvenstveno bih se fokusirao na aktivnost članova. Organizacija bez aktivnih ljudi ne može da funkcioniše kako treba, zato bih birao kvalitet pre kvantiteta i trudio se da svi članovi imaju svoju ulogu. Redovno bih organizovao sastanke i planiranje kako bi svi znali svoj zadatak.
  • Uveo bih raznovrsne talačke situacije na neiskorišćenim i zanimljivim lokacijama kao što su napušteni objekti, industrijske zone i slična mesta. Cilj bi bio da svaka akcija bude drugačija — sa posebnim planovima bekstva, pregovaranja i taktike, kako bi RP bio zanimljiv i za nas i za druge strane.
  • Turfovanje i grafiti bi bili jedan od glavnih fokusa organizacije. Kontrola teritorije donosi konstantan RP i sukobe sa drugim organizacijama, što podiže dinamiku igre. Pored toga, organizovao bih redovne interne i javne evente kako bi organizacija bila stalno aktivna.
  • Uveo bih sistem nagrađivanja gde bi najaktivniji članovi (turferi, sprejeri, pregovarači, vozači, borci) dobijali unapređenja i novčane nagrade. Time se motivišu igrači da budu aktivni.
  • Sastanci bi se održavali na različitim tajnim lokacijama kako bi se izbegla predvidivost. Komunikacija bi se odvijala isključivo kroz RP kanale (radio, telefoni), kako bi se maksimalno izbegao metagaming.
  • Saradnja sa drugim organizacijama bi bila važan deo plana. Privremeni savezi, dogovori i konflikti bi se koristili za stvaranje zanimljivih situacija, umesto konstantnog besciljnog pucanja.
  • Strogo bih zabranio korišćenje van-RP komunikacije za dogovore (Discord i slično). Kršenje pravila poput MG-a, PG-a i ostalih bi bilo sankcionisano bez izuzetaka, jer želim čistu i kvalitetnu RP organizaciju.
  • Skupljanje oružija u skladište bi bio br.1 prioritet posle turfova, potrudili bi se da sprečavamo racije fib-a time sto bi lomili kamerice, obarali dronove...Pa čak i ako dodje do racije, mi ćemo biti dva koraka unapred jer bi imali dousnike u FIB-u.
4. Rankovi:
  • Godfather 13
  • Right Hand 12
  • Left Hand 11
  • O.G 10
  • Turfer 9
  • Hustler 8
  • Striker 7
  • Grafiti Team 6
  • Hitman 5
  • Associate 4
  • Outsider 3