Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djole Katz

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-4
5. Vaš Discord: djolee18
6. Vaše ingame ime: Djole Katz
7. Vaš ID: 36532

Dodatne informacije

1. Lider za.....Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Zeleo bih da budem lider ove organizacije zato sto mislim da bih mogao da jos povecam roleplay u getu.Vec par godina sam na serveru i znam sve kako funkcionise, bio sam dosta puta u bandama i poznajem veoma dobro pravila.Mislim da bih se veoma dobro pronasao u tome i imam vec dosta prijatelja koji bi bili uz mene i vodili celu organizaciju sa mnom.Nisam igram koji mnogo krsi pravila za moje 3 godine igranja bio sam banovan svega par puta.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Generalno RP na severu je takav da ne moze mnogo da se promeni ali jedino sto garantujem je da cu zalaganjem, vodjstvom na evente i trudom navedesti nekoga da zavoli organizaciju i da ne pozeli nikad izaci iz nje.. Naravno, tu imam i ekipu od 10-ak ljudi koji ce mi pomoci sa eventima i vodjstvom, takodje imam spreman i turf team i nadamo se da cemo uspeti da organizaciju podignemo i ostavimo dobar utisak iza sebe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom