- Vaše ime IRL: Žarko
- Vaše godine: 19
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 4-7 sati
- Vaš Discord: zareecstacy
- Vaše ingame ime: Zare Ecstacy
- Vaš ID: 71499
DODATNE INFORMACIJE
- Lider za: Bloods Street Gang
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog je moje dugogodišnje iskustvo u RolePlay-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam imao priliku da učestvujem u raznim ozbiljnim RP situacijama. Razumem kako funkcioniše kvalitetan RP i kako da održim balans između zabave i poštovanja pravila servera.
Drugi razlog je moja sposobnost organizacije i vođenja ljudi. Kao lider, fokusirao bih se na jasnu hijerarhiju, disciplinu i dobru komunikaciju unutar ekipe. Svaki član bi imao svoju ulogu, a odluke bi se donosile promišljeno kako bi organizacija funkcionisala stabilno i dugoročno.
Treći razlog je želja da napravim prepoznatljiv i kvalitetan RP za Bloods Street Gang. Planiram da uvedem ozbiljniji gang RP kroz priču organizacije, konflikte sa drugim bandama, kontrolu teritorije i razne planirane akcije koje imaju smisao i kontinuitet, a ne samo nasumično pucanje bez RP-a.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da je ključ kvalitetnog RP-a disciplina i komunikacija. Uveo bih redovne sastanke, jasna pravila ponašanja i strogo poštovanje RP pravila (bez PG-a, FailRP-a i sličnih stvari). Takođe, fokusirao bih se na timski rad i planiranje akcija unapred, kako bi svaka situacija imala smisao i bila zanimljiva za sve učesnike. Aktivnost članova bi se pratila, a neaktivni ili neozbiljni igrači bi se zamenjivali kako bi organizacija ostala jaka i stabilna.
Ovo bi bili rankovi:
- Lil Drip
- Red Seed
- Block Runner
- Trigger Kid
- Red Enforcer
- Corner Boss
- Real Blood
- Street Veteran
- Turfer
- Underboss
- Top Shotta