Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Zare Ecstacy

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zare Ecstacy

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Žarko
  2. Vaše godine: 19
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 4-7 sati
  5. Vaš Discord: zareecstacy
  6. Vaše ingame ime: Zare Ecstacy
  7. Vaš ID: 71499

DODATNE INFORMACIJE

1. Lider za: Bloods Street Gang
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Prvi razlog je moje dugogodišnje iskustvo u RolePlay-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam imao priliku da učestvujem u raznim ozbiljnim RP situacijama. Razumem kako funkcioniše kvalitetan RP i kako da održim balans između zabave i poštovanja pravila servera.

Drugi razlog je moja sposobnost organizacije i vođenja ljudi. Kao lider, fokusirao bih se na jasnu hijerarhiju, disciplinu i dobru komunikaciju unutar ekipe. Svaki član bi imao svoju ulogu, a odluke bi se donosile promišljeno kako bi organizacija funkcionisala stabilno i dugoročno.

Treći razlog je želja da napravim prepoznatljiv i kvalitetan RP za Bloods Street Gang. Planiram da uvedem ozbiljniji gang RP kroz priču organizacije, konflikte sa drugim bandama, kontrolu teritorije i razne planirane akcije koje imaju smisao i kontinuitet, a ne samo nasumično pucanje bez RP-a.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Smatram da je ključ kvalitetnog RP-a disciplina i komunikacija. Uveo bih redovne sastanke, jasna pravila ponašanja i strogo poštovanje RP pravila (bez PG-a, FailRP-a i sličnih stvari). Takođe, fokusirao bih se na timski rad i planiranje akcija unapred, kako bi svaka situacija imala smisao i bila zanimljiva za sve učesnike. Aktivnost članova bi se pratila, a neaktivni ili neozbiljni igrači bi se zamenjivali kako bi organizacija ostala jaka i stabilna.

Ovo bi bili rankovi:
  1. Lil Drip
  2. Red Seed
  3. Block Runner
  4. Trigger Kid
  5. Red Enforcer
  6. Corner Boss
  7. Real Blood
  8. Street Veteran
  9. Turfer
  10. Underboss
  11. Top Shotta