Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
103653
Players nickname
Dede Yorgun
Suspect ID
248413
Date of violation
Apr 27, 2026
Time of violation
18:47
Proofs
https://youtu.be/swjLJIT9fls?si=O7B3th3LuZbuSsOZ

antalyaliSpartacus

Player
Player
Av tüfeği olsun
Arkadaşım biz herşeyi kabul ettik ama sen neden yaptığın şeyleri yapmadım diyorsun ? Hile satın aldın hile kullanmadım diyorsun işletmeni satıp para cebine koydun irl vermedim diyosun, parayı borca ayrıntıları bile parçaları adamlar boyunca atıp gittiğinden alana kadar götüm çıktı başkası olsa borca vermem diyorsun bunlarıda mi yalan atasını siktigimin yalan obez doğru köpeği konuşma birazda) :))
Arkadaşım, hepiniz biliyorsunuz ki ben parayı satmadım, bu yüzden sadece suçlamalarda bulunuyorsunuz. Ama tüm yöntemlerinizi ortaya çıkaracağım. Beni bekleyin; yaptığınız her şeyi tek başıma bitireceğim. İstediğinizi yazın.
Hako, senin kadar oyunu ciddiye alan birini hiç görmedim. Akşamları yürüyüşe çıkarak başlayabilirsin bence. Unutma, bu sadece bir oyun, kendine gel!
Parayı nasıl ve hangi yöntemle sattığını çok iyi biliyorum, kanıtlar er ya da geç ortaya çıkacak. Hayatının tadını çıkar, dostum.
HE BİDE BİDAHA BENSİZ HERHANGİ BİR FORUMDA TARTİSMA YAPARSANİZ ANANİZİ VAN GOLUNDE GOLDEKİ CANAVRLA BİRLİKTE SİKER BEYAZA BOYARİM OROSPU COCUKLARİ ADAM OLUN ANANİZİ SİKTİRMEYİN

elbanderas

Player
Player
Valla kral bacım yok ama ananı gelip çatır çutur sikecek bı abim var ne dersin onun numarasıni atayım sana :D
Aminakodumun korkak orospu evladı seniiiiii noldu Yusuf Yusuf oldun kız kardeşini sikerim senin adam olacaksın kitabını sikerim yarragminin kafası seni

elbanderas

Player
Player
Aminakodumun teroristi seni seni o Hakkari Şırnak dağlarında lekelerinle birlikte siker cogaltirim o terörist orospu evlatlarıyla s400 gönderirim 3 tane ananın amina da girsen o bomba seni bulut siktigim siyonist pici seni en iyi Kürt ölü kürttür pkklilara ölüm aminakoyim

antalyaliSpartacus

Player
Player
bunlar akşam 2 tane olursa adrese gelin sarısın olan sadece sikilecek türbanlı olana da yarrak yalatacam fiyatı nedir birader ? Pazarlık sunettir bide güzel bi küreselliklerdir
YAV SENİN TASSAKLARİN SAOLSUN SANA BELES AMA Bİ SARTLA BU İKİ OROSPUYU DA DUVARA VURA VURA SİK

antalyaliSpartacus

Player
Player
Rahata kal aslan suratına vura vura sikecem ızdırap olacam orospuya
HE BİDE JOKER VAR BU OROSPULARİN BİRİNİN SİCTİGİ BİRİNİNDE KARDESİ OLUYO O DA İZLEYİP MİNİK SİKİYLE 31 CEKMEK İSTİYOMUS HATTA EN SON BENİM SURATİMA BOSALİP Bİ POSTADA GOTTEN BENİ SİKEBİLİR DİYO

adamsıkıştıran

Player
Player
VAY VAY ASLAN OGLUSUM MİNDER DE BURDAYMİS NABER AMİNİ MESREBİNİ AMİNDAN GOTUNDE SİKTİGİMİN OROSPU EVLADİ MİNDERİ GELİYON MU İNFORMALL YOKSA HALA OROSPU COCUGU GİBİ FURİ ABİM FURİ ABİM DEMEYE DEVAM Mİ O FURİ ABİNİNDE ANASİNİ AMİNDAN FOLLOS GOTUNDEN SİKEYİM SENİNDE ANANİ AMİNDAN GOTUNDEN SİKEYİM OROSPU COCUGU MİNDER
FURİ ANANI SİKTİ DEMİ OROSPU EVLADI DAHİL ETMEDEN DURAMIYORSUN SENİN VARYA EVVELİYATININ KİTABINI SİKERİM OROSPU ÇOCUĞU SENİ SAYGI DUYACAKSIN BAŞKANIM BABAM FURİ DİYECEKSİN YARRAĞINI YALİCAKSIN AMINI IZDIRABINI SİKTİĞİMİN EVLADI BU GRAND DA NE KADAR ŞEREFİ OLMAYAN ADAM VARSA HEPSİNİN ANASINI GÖTÜNDEN SİKERİM MİLLETİN ANASINI BACISINI FORUMLARA ATIP ERKEĞİM DİYE DOLAŞAN SENİNDE 'KARINI' SİKERİM SENİ BULURSAM VURURUM OROSPU EVLADI SENİ ANTALYALİSPARTACUS MUS AMK KÜRT OROSPU ÇOCUĞU HAYATINDA ANTALYAMI GÖRDÜN DENİZ Mİ GÖRDÜN SEN BARAJDAN BAŞKA KİTABINI SİKTİĞİM O KLAVYEDE YAZI YAZAN PARMAKLARINI KOPARIRIM SENİN SEN SENİN GİBİ KAÇTANE OROSPU ÇOCUĞU VARSA ANCA FORUMLARDA İT GİBİ GEZER GÖT KORKUSUNDAN İSMİNİ BİLE VEREMEZ NONAME GEZERSİN OROSPU ÇOCUĞU SENİ

elbanderas

Player
Player
HE BİDE JOKER VAR BU OROSPULARİN BİRİNİN SİCTİGİ BİRİNİNDE KARDESİ OLUYO O DA İZLEYİP MİNİK SİKİYLE 31 CEKMEK İSTİYOMUS HATTA EN SON BENİM SURATİMA BOSALİP Bİ POSTADA GOTTEN BENİ SİKEBİLİR DİYO
Tabikide ZEVKLE ERKEK SİKMEKTEN HOŞLANIRIM GÖTTEN SİKERİM AĞZINA DA SİCARİM SURATINA DA OSSURURUM MERAK ETME SEN götü başı oynayan orospu cocuklarini bu grand rpye ifşa edin sikin analarını avratlarini soysuz it suruleir korkak orospu cocuklari

elbanderas

Player
Player
Tabikide ZEVKLE ERKEK SİKMEKTEN HOŞLANIRIM GÖTTEN SİKERİM AĞZINA DA SİCARİM SURATINA DA OSSURURUM MERAK ETME SEN götü başı oynayan orospu cocuklarini bu grand rpye ifşa edin sikin analarını avratlarini soysuz it suruleir korkak orospu cocuklari

antalyaliSpartacus

Player
Player
FURİ ANANI SİKTİ DEMİ OROSPU EVLADI DAHİL ETMEDEN DURAMIYORSUN SENİN VARYA EVVELİYATININ KİTABINI SİKERİM OROSPU ÇOCUĞU SENİ SAYGI DUYACAKSIN BAŞKANIM BABAM FURİ DİYECEKSİN YARRAĞINI YALİCAKSIN AMINI IZDIRABINI SİKTİĞİMİN EVLADI BU GRAND DA NE KADAR ŞEREFİ OLMAYAN ADAM VARSA HEPSİNİN ANASINI GÖTÜNDEN SİKERİM MİLLETİN ANASINI BACISINI FORUMLARA ATIP ERKEĞİM DİYE DOLAŞAN SENİNDE 'KARINI' SİKERİM SENİ BULURSAM VURURUM OROSPU EVLADI SENİ ANTALYALİSPARTACUS MUS AMK KÜRT OROSPU ÇOCUĞU HAYATINDA ANTALYA GÖRDÜN DENİZ Mİ GÖRDÜN SEN BARAJDAN BAŞKA KİTABINI SİKTİĞİM O KLAVYEDE YAZI YAZAN PARMAKLARINI KOPARIRIM SENİN SEN SENİN GİBİ KAÇTANE OROSPU ÇOCUĞU VARSA ANCA FORUMLARDA İT GİBİ GEZER GÖT KORKUSUNDAN İSMİNİ BİLE VEREMEZ NONAME GEZERSİN OROSPU ÇOCUĞU SENİ
LAN AMİNİ İZDİRABİNİ ANASİNİ ATASİNİ SOYUNU MEŞREBİNİ OLMUS ANASİNİN MEZARİNİ SİKTİGİMİN OROSPU EVLADİ ANANİ 1 FURİYİ 2 SİKERİM SONRA GELİR OLMUSLERİNİN MEZARİNİN USTUNE BOSALİRİM MEŞREBİNİ SİKTİGİMİN OROSPU COCUGUNA BAK HELE SENİN KİTABİNA DELİK ACAR ANANİN RESMİNİ YAPİSTİRİR BOSALİR BOSALİR SOKARİM OROSPU EVLADİ SENİ SENİN ANANİ BARAJDA SOYAR TELLERE AMİNİ YASLAR GOTUNDEN AYİRA AYİRA SİKERİM OROSPU EVLADİ SENİ ANANİ OLTANİN UCUNA TAKAR BARAJDA BALİK TUTARİM AMCİK HOSAFİ SENİ OROSPU COCUGUNA BAK HELE KENDİ İSMİN ACİK SANKİ ATASİNİ SİKTİGİM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom