Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14013
Players nickname
Hare FIow
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Apr 28, 2026
Time
00:00
Proofs
/

Hare Flow

Player
Player
Postovanje, admin Nikola Armanii mi je dao kaznu za CR sto i jeste bila ispravna odluka jer sam prekrsio to pravilo. Samo me zanima da pogledate malo bolje dokaz o tome kako je saznao da ja krsim to pravilo, da li me je ko prijavio ili sta. Mudja je u tom trenutku bio live, a vjerovatno je Nikola gledao mudju i kaznjavao igrace. Ako je preko mudje mene vidio da krsim to pravilo to je nemoguce, jer sam ja bio udaljen od mudje bas dosta. Molio bi da se pregleda taj snimak i da se utvrdi da nije slucajno sa namjerom mene neko vrijeme gledao kako bi se mozda meni osvetio za nesto iz proslosti.... Hvala

Hare Flow

Player
Player
Da se nadovezem, radio sam cr iz razloga jer mi je drug rekao malo da poguram auto kako bi mu bilo lakse kao da ukrade jer to auto nije bilo osigurano i moglo je da se krade. Tako bi malo napravio moj drug rp-a kad bi ukrao i bilo bi zanimljivo... Opet napominjem kriv sam i ne trazim skidanje kazne nego trazim razlog da se ja gledam od strane admina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom