By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Opa zoki navrnuli ti nemci cituljuevo![]()
We aren’t germans lil broOpa zoki navrnuli ti nemci citulju
Brate smanji taj cit previse je ocitoevo![]()
sta prica likBrate smanji taj cit previse je ocito
Ahahahahaha hvala na komplimentuBrate smanji taj cit previse je ocito
Aleksa zatrazi mu POV cjelog eventa brat me prati krpz zidNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Zahtevam da ID 1081 dostavi POV sa Rejting 28.4 u 20:55
Rok za dostavljanje - 16h
ahahaahaAleksa zatrazi mu POV cjelog eventa brat me prati krpz zid
Sta se smijes toliko neznas koristit taj cit koji imas pratis me kroz zid i tocno u mili sekundu znas kad ce se vidjet najmanji dio mene i magicno opalis brate samo priznaj d acitujes jer prije mjesec dana nisi ruke ima a sad ovakve killove radis i tocno znas di ja iza zida hodamahahaaha
Iskreno on god no cap za to da nisi imao rukeVidi ti se glava coraviii ti meni pricas da ja nisam imo ruke pre jedan mjesec ?? Nemoj molim te
Jel se vidila glava i dok sam hodau iza zida pa si me pratio sa aimom i opalio si u mili sekundi cim sam malo provirio brate pusti taj triggerVidi ti se glava coraviii ti meni pricas da ja nisam imo ruke pre jedan mjesec ?? Nemoj molim te
slobodan siJel se vidila glava i dok sam hodau iza zida pa si me pratio sa aimom i opalio si u mili sekundi cim sam malo provirio brate pusti taj trigger