Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nedjone 2.0

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nedja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 1-4h
5. Vaš Discord: nedjone
6. Vaše ingame ime: Nedjone White
7. Vaš ID: 62669

Dodatne informacije

1. Lider za The Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zeleo bih da postanem lider Blodds-a jer imam iskustva u Crime Role-Play-u, istina je da nemam mnogo iskustva u crime-u kao organizaciji jer sam dosta svog vremena proveo u state-u ali imam sjajnu ekipu ljudi koja ima vrhunsko znanje o crime organizacijama.

- Sebe smatram kao odlicnog Leadera ljudi jer znam da postujem, organizujem i pravim zabavu i pre svega dobar Role-Play. Takodjer neki iz moje "ekipe zamenika" su vec bili lideri i zamenici pa cak i curatori Crime-a, Ja sa svojim iskustvom u state-u mogu da koristim moje znaje njihovog rada kako bi u nekim situacijama odigrao pametnije.

- Moje znanje pravila grada je poprilicno dobro, znam procedure crime od talackih situacija pa do podmornica i potrudicu se da ispunim svoju zelju da postanem Leader Organizacije .

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvenstveno bih se fokusirao na aktivnost članova. Organizacija bez aktivnih ljudi ne može da funkcioniše kako treba, zato bih birao kvalitet pre kvantiteta i trudio se da svi članovi imaju svoju ulogu. Redovno bih organizovao sastanke i planiranje kako bi svi znali svoj zadatak.

Uveo bih raznovrsne talačke situacije na neiskorišćenim i zanimljivim lokacijama kao što su napušteni objekti, industrijske zone i slična mesta. Cilj bi bio da svaka akcija bude drugačija sa posebnim planovima bekstva, pregovaranja i taktike, kako bi RP bio zanimljiv i za nas i za druge strane.

Turfovanje i grafiti bi bili jedan od glavnih fokusa organizacije. Kontrola teritorije donosi konstantan RP i sukobe sa drugim organizacijama, što podiže dinamiku igre. Pored toga, organizovao bih redovne interne i javne evente kako bi organizacija bila stalno aktivna.

Uveo bih sistem nagrađivanja gde bi najaktivniji članovi (turferi, sprejeri, pregovarači, vozači, borci) dobijali unapređenja i novčane nagrade. Time se motivišu igrači da budu aktivni.
Sastanci bi se održavali na različitim tajnim lokacijama kako bi se izbegla predvidivost.

Komunikacija bi se odvijala isključivo kroz RP kanale (radio, telefoni), kako bi se maksimalno izbegao metagaming.
Saradnja sa drugim organizacijama bi bila važan deo plana. Privremeni savezi, dogovori i konflikti bi se koristili za stvaranje zanimljivih situacija, umesto konstantnog besciljnog pucanja.

Strogo bih zabranio korišćenje van-RP komunikacije za dogovore (Discord i slično). Kršenje pravila poput MG-a, PG-a i ostalih bi bilo sankcionisano bez izuzetaka, jer želim čistu i kvalitetnu RP organizaciju.

Skupljanje oružija u skladište bi bio br.1 prioritet posle turfova, potrudili bi se da sprečavamo racije fib-a time sto bi lomili kamerice, obarali dronove...Pa čak i ako dodje do racije, mi ćemo biti dva koraka unapred jer bi imali dousnike u FIB-u.

4. Rankovi:

Godfather 13
Right Hand 12
Left Hand 11
O.G 10
Turfer 9
Hustler 8
Striker 7
Grafiti Team 6
Hitman 5
Associate 4
Outsider 3