Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

yovan!

Player
Player
Ime: Yovan Zenin
Pol: Muški
Starost: 27
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srpska
Mesto rođenja: Novi Sad
Otac: Nepoznat
Majka: Zenin Ivana
Pol: Muški
Težina: 88kg
Visina: 187cm
Boja očiju: Tamno braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Da (ruke i vrat)
Prednosti: Snaga, izdržljivost, preciznost, hladnokrvnost
Slabosti: Nepoverenje, impulsivnost

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Yovan Zenin i dolazim iz Novog Sada, iz kraja gde ili naučiš da se boriš ili nestaneš. Odrastao sam bez oca, sa majkom koja je radila dva posla da bismo preživeli. Još kao klinac sam naučio da se oslanjam samo na sebe. Ulica me je odgajila – naučila me kako da preživim, kako da prepoznam opasnost i kako da uzmem ono što mi pripada.

Već sa 16 godina sam bio umešan u sitne poslove, a kasnije sam ušao dublje u svet kriminala. Nisam bio samo još jedan lik – izdvajao sam se snagom i kontrolom. Mogu da podignem stvari sa poda jednom rukom bez problema, što mi je često davalo prednost u borbama. Naučio sam da se borim protiv više protivnika odjednom, 2 na 1 mi nikada nije bio problem.

Vremenom sam razvio i veštine rukovanja oružjem visokog kalibra. Preciznost mi je postala druga priroda. Vožnja van puta, off-road, bila je deo svakodnevnice – bekstva, transport, akcije... gde drugi stanu, ja prolazim.

Ne verujem lako ljudima, ali oni koji su uz mene znaju da sam lojalan do kraja. U ovom svetu nema mesta za slabost. Ili si predator ili plen – ja sam odavno izabrao svoju stranu.

Ishodi:
1- Yovan može da podigne stvari sa poda jednom rukom
2- Yovan može da se bori 2v1 bez problema
3- Yovan može da vozi off-road bez gubitka kontrole
4- Yovan može da rukuje oružjem visokog kalibra
5- Yovan može da izdrži velike fizičke napore
6- Yovan može brzo da reaguje u opasnim situacijama
7- Yovan može da zadrži hladnu glavu pod pritiskom

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom