Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Zahtev za skidanje neformalne|Lepadasy

Your ID
74265
Players nickname
stojke
Suspect ID
62785
Date of violation
Apr 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1323292/

Jefta666

Player
Player
Lepadasy treba ih banovat sve a ne samo skinut neformalnu , dobili pola njih ban za Cheat i Pov req itd..
Pa na kraju se vrate nakon 2 mjeseca opet otvaraju FAM i ubacuju citere, stara skola, ali ta se skola stalno ponavlja, katastrofa.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Lepadasy treba ih banovat sve a ne samo skinut neformalnu , dobili pola njih ban za Cheat i Pov req itd..
Pa na kraju se vrate nakon 2 mjeseca opet otvaraju FAM i ubacuju citere, stara skola, ali ta se skola stalno ponavlja, katastrofa.
koji si ti klosar od coveka toliko nemas sta pametnije raditi u zivotu idi cuvaj decu i zenu ne po ceo dan da visis na forumu glupane jedan nazaposleni klosaru jedan

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Ti si ga podrzavao i branio dok je on citovao i igrao ti je inf sta i sam znas treba vam otic neff
teo ti bolje cuti da ne okacim 1 pov de ti se vidi trieger da koristis ali jer nemas rukice padas, imas srece sto nisam imo vremena da te okacim i zatrazim pov

TeoCrnii

Player
Player
teo ti bolje cuti da ne okacim 1 pov de ti se vidi trieger da koristis ali jer nemas rukice padas, imas srece sto nisam imo vremena da te okacim i zatrazim pov
Toliko vam je fam raspadnut da vam njemci vinaju evente a jako dobro i ja i ti znamo kako njemci cituju i kako prolaze pcc al necemo o tome nemoj mi samo ti pametovat o citovanju vas fam podrzava citere i banevadere tako da usuti se

fringkenn13

Player
Player
to jefto

Top Bottom