Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bake Fresh

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Bakir
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu:4-7H
5. Vaš Discord:bakefresh
6. Vaše ingame ime:Bake Freshh
7. Vaš ID: 66079
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Cilj
-Jos kada sam krenuo da igram na ovom proektu imao sam zelju biti policajac. Kada sam napunio prvih 10. godina u igrici sam aplicirao za LSPD i postao clan. I vec tada sam sanjao o tome da bih nekada volio viti lider.
2.2 Poznavanje ORG-a
-U LSPD-u sam bio kod razlicitih lidera i uvijek sam bio visoka komanda. Dosta ljudi me i zna iz LSPD jer sam najvise vremena proveo u ovoj organizaciji. Bio sam informisan o svemu sto se tice organizacije i samim tim znam sve sto se tice ove organizacije.
2.3 Period
-Kao lider LSPD-a bi bio aktivan na akcijama jer su one u predjelu dana kada sam slobodan. Kada smo kod perioda skola se zavrsava za koju nedelju. Tako da je vrijeme za uzet ovakvu organizaciju je odlicno, jer ova organizacija zahtjeva vrijeme, posvecenost i zivce.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Organizacija cinova
-U organizaciji bi bilo razliciti cinovi kao sto su jedinice(saj, ukp) koje bi se bazirale na svoju teritoriju. UKP bi bio obucen da pronalazi ilegalne substanc i ispituje. SAJ bi bio obucen za brze intervencije, talacke, pljacke ITD. Naravno bili bi i ostali cinovi koji bi bili zaduzeni za ostale stari u organizaciji.
3.2 Komunikacija sa drugim organizacijama
-Odnosi sa drugim organizacijama(SAHP, FIB, GOV, NG, EMS) bi bili korektni. Imali bi zajednicke akcije, izlazili bi u susret svima koliko mozemo. Ukoliko bilo koja organizacija treba pomoc bila bi joj prozena koliko mozemo.
3.3 Zaposljavanje
-Svatko ko bi htio da se pridruzi organizaciji morao bi da prodje kroz strogo ispitivanje pravila servera. Samim tim bi neznanje i greske smanjili na apsolutni minimum. Kriterijumi bi bilo povecani za sve.
3.4 Nagrade
-Svaki clan koji se potrudio i dobro obavio svoj posao bi dobio bonus. Samim tim ljudi bi imali zelju i volju za radom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.Cinovi
-----------------------------------------
HIGH-COMAND
30-Nacalnik
29-Zamenik Nacelnika
28-Asistent Nacelnika
27-Direktor Policije
26-Supervizor
25-Komandant SAJ
24-Komandant UKP
-----------------------------------------------

HIGH-STAFF
23-Zamjenik Komandanta SAJ
22-Zamjenik Komandanta UKP
21-Glavni Inspektor
20-Glavni Instruktor
-------------------------------------------

STRUKTURA
19-Inspektor
18-Instruktor
17-SAJ Pripravnik
16- UKP Pripravnik
15-Mladji Instruktor
14-Mladji Inspektor
13-SAJ Operativac
12-UKP Operativac
11-Stariji Policajac
10-Policajac
9-Portir
8-Mladji Policajac
7-Slep Sluzba
6-Policajac na obuci
5-Suspend 48h
4-Suspend 24h
3-Suspend 12h
2-Odsustvo
1-Tek Ubacen
-----------------------------------------------

5. KODOVI

10-1- Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.
Kod B- F8+U.
HVALA NA CITANJU I SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA!

Bake Freshh

Top Bottom