Informacije:
1.Vase ime IRL:Kristijan2.Vase godine: 15
3. Vremenska zona:GMT +1
4.Prosek online po danu: 8-12h
5.Vaš Discord:teonyo_
6.Vaše in-game ime: Teo Nyokosuzi
7.Vas ID: 76356
Dodatne informacije:
1.Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1Veoma sam spreman i dostojan da budem lider ove organizacije kako zbog mojih proslih iskustva u drzavnim organizacijama tako i zbog poznavanje svega ostalog.Od mog pocetka na ovom projektu uvek me je privlacila ova organizacija i zbog toga znam kako funkcionise ova organizacija njene akcije i sve ostalo.
2.2 Kao lider bih dostao doprineo ovoj organizaciji na sve moguce nacine.Uvek bih pokusavao da ostvarim odlicne odnose i saradnju sa kolegama iz ostalih organizacija.Zelim da LSPD maksimalno poboljsam i da ovo bude jedan od boljih mandata ove organizacije ako ne i najbolji.
2.3 Kao lider zelim da svi budu srecni sto imaju svoje mesto u ovoj organizaciji.Bio bih maksimalno korektan prema svim kolegama i pomogao bih svima da napredujemo kao igraci a i kao organizacija.Smatram da imam sve liderske sposobnosti da bih uzdigao ovu organizaciju do maksimuma.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Na svakih 2-3 dana bi odrzavao sastanke celokupne organizacije gde bi pricali o problemima u organizaciji (ako ih ima) i o tome kako mozemo da ih resimo.
3.2 Uveo bih treninge koji bi se radili 2 puta nedeljno za svakog clana znao on proceduru ili ne.Kao naprimer sta i kako se radi u patroli ili hapsenju.Naravno svaki igrac ce pri ulasku u organizaciju morati prvo da odradi obuku.
3.3 Kako bi smanjio probleme u organizaciji povecao bih i kriterijum za ulazak.Kako bi igraci koji ne znaju procedure ili akcije ove organizacije prvo morali da nauce to pa tek onda da udju i istu.To bi donelo vise iskusnijih i kvalitetnijih igraca.
3.4Redovni nedelji bonusi naravno po zasluzi.Na primer najaktivnijim clanovima ili clanovima sa najvise hapsenja u toku 1 nedelje.
4.Kriterijum za ulazak u LSPD:
14 godina ooc
9 godina ic
Posedovanje: Vojne legitimacije,zdrastvenog osiguranja,dozvole za oruzje
Poznavanje pravila grada
Cist dosije
Bez tetovaza na licu ili sakama
5.Kodovi:
10-1 Vracanje nazad u stanicu
10-2 Negativno
10-3 Tisina na centrali
10-4 Potvrdjeno