Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

VukBonanza

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL
Vuk
2. Vaše godine
14
3. Vremenska zona

GMT +1
4. Prosjek online po danu
3 - 5h
5. Vaš Discord
neterkmlek
6. Vaše ingame ime
Merdi Karambola
7. Vaš ID
83579

Dodatne informacije

1. Lider za: LSPD (Los Santos Police Department)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Prvi razlog je moja velika zainteresovanost za policijski RolePlay i želja da doprinesem kvalitetu iste organizacije. Smatram da LSPD ima ključnu ulogu u održavanju reda na serveru i želim aktivno učestvovati u podizanju standarda RP-a kroz ozbiljan i realističan pristup.

Drugi razlog je moje iskustvo u RolePlay-u i poznavanje pravila servera. Kroz prethodnu igru stekao sam disciplinu, komunikacijske vještine i sposobnost donošenja odluka u stresnim situacijama, što smatram važnim za vođenje jedne ovakve organizacije.

Treći razlog je želja za organizacijom i vođenjem tima. Volim raditi s ljudima, motivisati članove i stvarati pozitivnu, ali profesionalnu atmosferu unutar organizacije. Smatram da dobar lider mora biti primjer drugima, što sam spreman i dokazati.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je uvođenje redovnih treninga i edukacija za članove, kako bi svi bili upoznati sa pravilnim policijskim procedurama i kvalitetnim RP-om. Takođe, važno je poticati komunikaciju između članova i nagrađivati trud i aktivnost, jer to povećava motivaciju.

Pored toga, uveo bih više realističnih scenarija i akcija (npr. patrolni RP, istrage, specijalne operacije) kako bi igra bila zanimljivija i dinamičnija. Time se podiže nivo cijelog servera, a članovi organizacije imaju više prostora da pokažu svoje sposobnosti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom