Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP G.P.6.15. timanje I 53859 47283 88048

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
53859 47283 88048
Date of violation
May 1, 2026
Time of violation
12:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=s6vwdxUhAIU

zli

Player
Player
1.Puca bez brojanja
2.Dovodi u zatvor i laže da nema ljudi iz vlade kako bi mogao reći da ne postoji advokat na svu sreću pojavljuje se vladin čovjek iza njega odmah nakon što laže
3.Nije mi dao pravo na poziv
4.Ljudi koji rade za vladu od kojih sam tražio da se osoba uhiti zbog korupcije laganja i kršenja zakona skupa sa njim surađuju
5.Na kraju se međusobno svađaju i dogovaraju o idućim potezima koji nisu po zakonu igre i pokušavaju me strpati u samnicu bez razloga
6.Osoba koja sve to gleda i dopušta radi u vladi i odbija prikazati legitimaciju
Sve je u videu
SVAKI OFFTOPCI DA SE KAZNI WARN FORUM ACCOUNT

mirzazligudra

Player
Player
hahahahahahahahahaha ovo jos nisam vidioo de druze nauci pravila malo nije valjda da si toliko lud :D

mirzazligudra

Player
Player
mene bi bilo stid na tvom mjestu kacit a ni sam ne znas za sta, izgleda da nisi uzeo terapiju al nema veze nisi ti kriv

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu.

ID 53859 nije prekršio G.P 6.15. Krenuli ste da bežite i odbili ste saradnju na početku. Pljačkali ste prodavnicu sokova. Neko ko nije kriv ne bi imao razlog da beži, nego bi sarađivao da bi dokazao da je nevin. Dok je otišao da zove ID 47283, mogli ste iskoristiti pravo na telefonski poziv, umesto što ste povisivali ton. FailRP smatram da nije prekršio, jer ste bili jednako neprijatni za osobu koja nije kriva ni za šta.
ID 47283 nije prekršio ni jedno pravilo. GOV ne može da hapsi.
ID 88048 nije prekršio ni jedno pravilo. GOV ne može da hapsi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom