1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada ste inace ing (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 11h do 16h, 20h do 23h
Prosjecna aktivnost po danu 3-4 sata
6. Vaš Discord: kafaslatko1
7. Vaše ime u igri: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent
1. Zašto želite postati admin?
Želim da pomognem igračima što je više moguće a da uz to da igram roleplay
2. Koje su vaše prednosti?
Spretan, razumljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nestrpljiv
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Asistent
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Asistent
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Škola (Samo da naglasim, proteklih mjesec dana sam imao problem sa PC-jem i nisam mogao ući u grand, to bi mogao potvrditi admin Denis Miić a i mozete vidjeti da sam pisao Tehničkoj administraciji na forumu. Danas sam uspio riješiti problem, bio je u vezi moje grafičke i vraćam se na aktivno igranje, pogledajte u logovima prije tog problema koliko sam bio aktivan i od danas se opet vraćam na aktivno igranje! Nadam se da vam nece smetati sto sam imao tehnickih problema proslih mjesec dana. Ubrzo mi zavrsava skola tako da cu biti jos aktivniji).
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada ste inace ing (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 11h do 16h, 20h do 23h
Prosjecna aktivnost po danu 3-4 sata
6. Vaš Discord: kafaslatko1
7. Vaše ime u igri: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent
1. Zašto želite postati admin?
Želim da pomognem igračima što je više moguće a da uz to da igram roleplay
2. Koje su vaše prednosti?
Spretan, razumljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nestrpljiv
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Asistent
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Asistent
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Škola (Samo da naglasim, proteklih mjesec dana sam imao problem sa PC-jem i nisam mogao ući u grand, to bi mogao potvrditi admin Denis Miić a i mozete vidjeti da sam pisao Tehničkoj administraciji na forumu. Danas sam uspio riješiti problem, bio je u vezi moje grafičke i vraćam se na aktivno igranje, pogledajte u logovima prije tog problema koliko sam bio aktivan i od danas se opet vraćam na aktivno igranje! Nadam se da vam nece smetati sto sam imao tehnickih problema proslih mjesec dana. Ubrzo mi zavrsava skola tako da cu biti jos aktivniji).