Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP SAHP korupcija I 79861 56609 88712

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
79861 56609 88712
Date of violation
May 1, 2026
Time of violation
19:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZMuTqr4rFWI

zli

Player
Player
Parkirao sam na mjesto za parking za građane ispred SAHP stanice i čekam šerifa
Oni su pozvali šlepu i htjeli su odvući moj auto savršeno po zakonu parkiran
20 policajaca SAHP stoji i gleda kako se radi kriminalna radnja ispred njihove stanice
Odlazi do čovjeka iz vlade i govori mu da meni dođe reći da nema advokata i onda mu naređuje da se makne da nastavi svoje laži i kršenje pravila i zakona
U zatvoru odbija pričekati advokata
Odbija prikazati legitimaciju
3 kazne piše u zatvoru 95000

SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI WARN FORUM ACCOUNT

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu.

Parkiralište ispred SAHP-ove stanice nije namenjeno dugoročnom parkiranju/zadržavanju. Namenjeno je tome da dođete, imate gde da stavite auto kako bi mogli da ga osigurate kod službenika, i onda odete.
Bili ste na eventu sa auto trkama neko vreme, i onda ste se vratili u SAHP-ovu stanicu nakon završetka trke (što se čak i vidi na prvih par sekundi POV-a). Imali su puno pravo da odvedu auto jer niste bili tu.

Članovi SAHP-a nisu prekršili ni jedno pravilo.
ID 88712 nije prekršila pravilo, službenica je GOV-a, tako da ona definitivno može znati da li ima advokata ili nema.

Iskoristili ste pravo na telefonski poziv da bi ste zvali nekog, sa kim ste odglumili da pričate, a da se ta osoba nije javila na telefon, te ste time takođe lagali službeno lice.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom