1. Vase ime IRL: Marko
2. Vase godine : 24
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 3-4h
5. Vas discord: marestojiljkovic
6. Vase ingame ime: Mare Stojiljkovic
7. Vas ID: 42239
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Iskreno, želim da budem lider LSPD-a jer volim red, organizaciju i odgovornost koju ta pozicija nosi. Smatram da lider treba da bude neko ko zna da sasluša ljude, ali i da donese odluke kada je to potrebno. Mislim da imam dovoljno strpljenja i smirenosti za takvu ulogu.
Takođe, želim da doprinesem tome da organizacija funkcioniše bolje i da svi članovi imaju jasan pravac i podršku. Nije mi cilj samo da budem glavni, već da napravim tim gde se svi osećaju korisno i gde postoji međusobno poštovanje.
2.2 Iskustvo
Tokom svog vremena na serveru imao sam priliku da radim u više ozbiljnih organizacija kao što su SAHP, FIB, GOV i LSPD, gde sam stekao široko iskustvo i bolje razumevanje kako sistem funkcioniše iz različitih uglova.
Kroz svoje iskustvo stekao sam solidno razumevanje kako funkcionišu ozbiljne organizacije i šta se očekuje od njihovih članova. Imao sam priliku da radim u više struktura gde su disciplina, odgovornost i poštovanje pravila bili na visokom nivou, što me je naučilo da uvek pristupam obavezama maksimalno ozbiljno.
2.3 Komunikacija
Što se tiče komunikacije, smatram da je to jedna od mojih jačih strana. Kroz rad u različitim organizacijama kao što su GOV, SAHP i FIB i ostale imao sam dosta kontakta sa drugim strukturama, gde sam naučio kako da održim profesionalan i korektan odnos sa svima.
Uvek sam se trudio da pristup bude ozbiljan, ali i normalan bez nepotrebnih konflikata i tenzije. Smatram da je dobra komunikacija ključ saradnje između organizacija, jer bez toga nema ni efikasnog rada na terenu.
3.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da bi RolePlay u organizaciji mogao da se poboljša kroz bolju organizaciju i više inicijative od strane lidera i članova. Pre svega, mislim da je važno da se češće organizuju razne akcije, patrolе koje bi uključivali više igrača, jer to direktno utiče na kvalitet RP-a
Takođe, trebalo bi više pažnje posvetiti novim članovima – objasniti im kako funkcioniše RP, dati im smernice i pomoći im da se uklope, jer od njih kasnije zavisi kvalitet cele organizacije.
Pored toga, smatram da bi trebalo podsticati članove da budu kreativniji u RP-u, a ne da se sve svodi na rutinu. Različite situacije, pregovori, kontrole i slični scenariji mogu dosta da doprinesu realističnijem iskustvu.
Kodovi :
1.Susend 24h
2. Suspend 48H
3.Policajac na obuci
4. Policajac Zaplena
5.Policajac
6.Stariji policajac
7. Vodja Voda
8. Samostalni policajac
9. G.V. Voda patrole
10.Interventni policajac na obuci
11.Interventna jedinica
12. Soko
13.Interventni Porucnik
14.Zamnenik komandira Interventne
15.Komandir interventne
16. P.Z na obuci
17.Zandarmerija
18.Zandarmerijski oficir
19.Zamenik komandira
20.Komandir zandarmerije.
21.Inspektor na obuci
22.Inspektor
23. Supervizor
24.Z.Glavnog Inspektora
25.Glavni inspektor
26.Komandir stanice
27. Direktor Stanice
28.Assistent nacelnika
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik
Kodovi:
10-1-Sve jedinice se vracaju u bazu po narenjenju High Commande.
10-2 -Negativno.
10-3 -Prekid komunikacije na radiu.
10-4 -Potvrdno.
10-5 -Ponovite poslednji prenos.
10-6 -Zanemarite poslednji prenos.
10-7 -Odjava sa smene.
10-8 -Prijava na smenu.
10-9 -Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 -Pucnjava u toku.
10-11 -Pljacka u toku.
10-14 -Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 -Trenutna lokacija?
10-21 -Provera stanja?
10-22 -Trenutna lokacija svih patrola?
10-33 -Potrebna podrska!
10-35 -Ranjen gradjanin!
10-99 -Situacija je zavrsena!
10-55 -Zaustavljeno vozilo!
KOD A- Crash igre.
KOD B- F8+U
Srecno Svima!
2. Vase godine : 24
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 3-4h
5. Vas discord: marestojiljkovic
6. Vase ingame ime: Mare Stojiljkovic
7. Vas ID: 42239
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Iskreno, želim da budem lider LSPD-a jer volim red, organizaciju i odgovornost koju ta pozicija nosi. Smatram da lider treba da bude neko ko zna da sasluša ljude, ali i da donese odluke kada je to potrebno. Mislim da imam dovoljno strpljenja i smirenosti za takvu ulogu.
Takođe, želim da doprinesem tome da organizacija funkcioniše bolje i da svi članovi imaju jasan pravac i podršku. Nije mi cilj samo da budem glavni, već da napravim tim gde se svi osećaju korisno i gde postoji međusobno poštovanje.
2.2 Iskustvo
Tokom svog vremena na serveru imao sam priliku da radim u više ozbiljnih organizacija kao što su SAHP, FIB, GOV i LSPD, gde sam stekao široko iskustvo i bolje razumevanje kako sistem funkcioniše iz različitih uglova.
Kroz svoje iskustvo stekao sam solidno razumevanje kako funkcionišu ozbiljne organizacije i šta se očekuje od njihovih članova. Imao sam priliku da radim u više struktura gde su disciplina, odgovornost i poštovanje pravila bili na visokom nivou, što me je naučilo da uvek pristupam obavezama maksimalno ozbiljno.
2.3 Komunikacija
Što se tiče komunikacije, smatram da je to jedna od mojih jačih strana. Kroz rad u različitim organizacijama kao što su GOV, SAHP i FIB i ostale imao sam dosta kontakta sa drugim strukturama, gde sam naučio kako da održim profesionalan i korektan odnos sa svima.
Uvek sam se trudio da pristup bude ozbiljan, ali i normalan bez nepotrebnih konflikata i tenzije. Smatram da je dobra komunikacija ključ saradnje između organizacija, jer bez toga nema ni efikasnog rada na terenu.
3.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da bi RolePlay u organizaciji mogao da se poboljša kroz bolju organizaciju i više inicijative od strane lidera i članova. Pre svega, mislim da je važno da se češće organizuju razne akcije, patrolе koje bi uključivali više igrača, jer to direktno utiče na kvalitet RP-a
Takođe, trebalo bi više pažnje posvetiti novim članovima – objasniti im kako funkcioniše RP, dati im smernice i pomoći im da se uklope, jer od njih kasnije zavisi kvalitet cele organizacije.
Pored toga, smatram da bi trebalo podsticati članove da budu kreativniji u RP-u, a ne da se sve svodi na rutinu. Različite situacije, pregovori, kontrole i slični scenariji mogu dosta da doprinesu realističnijem iskustvu.
Kodovi :
1.Susend 24h
2. Suspend 48H
3.Policajac na obuci
4. Policajac Zaplena
5.Policajac
6.Stariji policajac
7. Vodja Voda
8. Samostalni policajac
9. G.V. Voda patrole
10.Interventni policajac na obuci
11.Interventna jedinica
12. Soko
13.Interventni Porucnik
14.Zamnenik komandira Interventne
15.Komandir interventne
16. P.Z na obuci
17.Zandarmerija
18.Zandarmerijski oficir
19.Zamenik komandira
20.Komandir zandarmerije.
21.Inspektor na obuci
22.Inspektor
23. Supervizor
24.Z.Glavnog Inspektora
25.Glavni inspektor
26.Komandir stanice
27. Direktor Stanice
28.Assistent nacelnika
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik
Kodovi:
10-1-Sve jedinice se vracaju u bazu po narenjenju High Commande.
10-2 -Negativno.
10-3 -Prekid komunikacije na radiu.
10-4 -Potvrdno.
10-5 -Ponovite poslednji prenos.
10-6 -Zanemarite poslednji prenos.
10-7 -Odjava sa smene.
10-8 -Prijava na smenu.
10-9 -Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 -Pucnjava u toku.
10-11 -Pljacka u toku.
10-14 -Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 -Trenutna lokacija?