Pitali su nas da branimo sa njima masinu i samo su poceli da pucaju bez brojanja.I mene su ubili na ulici van njihovog poseda.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mozda si brojao ali ne u gradu buraz, ja nista nisam cuo plus i da si mi brojao opet ne smes da me pucas van svog poseda tako da cete opet u demorgan.dostavi pov od pocetka situacije kad ti je bilo brojano
brate mislili smo da cete da nas namestite jer su pre toga isti takvi ko vi dosli i sjebali nasMozda si brojao ali ne u gradu buraz, ja nista nisam cuo plus i da si mi brojao opet ne smes da me pucas van svog poseda tako da cete opet u demorgan.
jebiga, na kraju ste vi nas sjebalibrate mislili smo da cete da nas namestite jer su pre toga isti takvi ko vi dosli i sjebali nas
nema veze sto je u gradu brate ako je masina.Mozda si brojao ali ne u gradu buraz, ja nista nisam cuo plus i da si mi brojao opet ne smes da me pucas van svog poseda tako da cete opet u demorgan.