Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87964
Players nickname
Kennedy Cursed
Suspect ID
71401, 77033
Date of violation
May 2, 2026
Time of violation
16:58
Proofs
https://streamable.com/hkmoij

djakonavakum

Player
Player
71401 prvo gazi kolima i skida mi pola hp, zatim ne zna da broji (molim nekog da kolegu nauci da broji od 1 do 5) brojao je 5, 4, 2 i na 2 je ovaj njegov kolega krenuo da me puca samim tim krse 6.15 obojica. Kaznite kolege. Hvala!

BGB

Player
Player
Kao prvo nisam ga videoda je u zbunju i zato sam ga udario posto sam zurio na panele i kao drugo kod njega se ne cuje a mi smo brojali kako sto treba i imam i pov od toga a kao trece i njegove kolege nisu nama broili

djakonavakum

Player
Player
Kao prvo nisam ga videoda je u zbunju i zato sam ga udario posto sam zurio na panele i kao drugo kod njega se ne cuje a mi smo brojali kako sto treba i imam i pov od toga a kao trece i njegove kolege nisu nama broili
sta se ne cuje druze reko si 5 4 2 i kao sto mozes da vidis na mom povu nas je bilo 2 care, ovi ostali su dosli da kradu isto tkd uzivaj mi

Dido White

Player
Player
brate za 6.15 imam ja pov ako treba da postavim duzi da vidis da smo brojali ti sto nisi cuto je tvoj problem

djakonavakum

Player
Player
bolje da povuces zalbu ali ako si glup dobice te 6.15
Brate ne moraju vise svi da broje, ti ako meni brojis ja ne moram tebi, samo treba da sacekam da me opucas prvi, al fora je sto nisi lepo brojao sto je 6.15 tako da ne placi i uzivaj.

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam žalbu prihvatiti.
ID 87964 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.
ID 71401 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.
ID 61937 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.
ID 77033 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.
(Zabranjeno je ubiti nekoga ukoliko nije dat uslov, razlog i izbrojano 5 sekundi.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom