Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
233284
Players nickname
RaneXp Londons
Suspect ID
103653
Date of violation
May 2, 2026
Time of violation
16:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pbvDMcqSIUY

adamsıkıştıran

Player
Player
Bak bak amk zigotu senin o küçük beynini sikim aq veledi oç aimsiz sen git önce o hile yüklediğin flash tan sil ohileyi aq aimsizi
Amına koduğum avukat mı oldun sen çok bilgilisin bu konuda yaptığınız dan iyi biliyorsun herhalde o avukatlığını yaptığın kişiyle beraber cübbe giydirir sikerim sizi kaybol görmiyim seni bir daha

antalyaliSpartacus

Player
Player
Amına koduğum avukat mı oldun sen çok bilgilisin bu konuda yaptığınız dan iyi biliyorsun herhalde o avukatlığını yaptığın kişiyle beraber cübbe giydirir sikerim sizi kaybol görmiyim seni bir daha
Bak bak amk zigotu senin o küçük beynini sikim aq veledi oç aimsiz sen git önce o hile yüklediğin flash tan sil ohileyi aq aimsizi
BEYLER KAVGA ETMEYİN LA GEREK YOK BOYLE FAKE FORUM HESAPLARİ ACİP TARTİSMAYA

antalyaliSpartacus

Player
Player
Ya orospu çocuğı bir melih diye tutturmuşsın melih değilim kafana sok şunu artık
PİAHHAHAHAHAHHA BEN MELİH DEMEDİMKİJOKER DEDİM SENDE MELİHE JOKER DENİLDİGİNİ NERDEN UYDURDUN ANASİNİ ATASİNİ KİTABİNİ SOYUNU SOPUNU İZDİRABİNİ ANASİNİN GOZUNUN İSİGİNİ BACİSİNİN AMİNİN TERİNİ SİKTİGİMİN COCUGU

adamsıkıştıran

Player
Player
PİAHHAHAHAHAHHA BEN MELİH DEMEDİMKİJOKER DEDİM SENDE MELİHE JOKER DENİLDİGİNİ NERDEN UYDURDUN ANASİNİ ATASİNİ KİTABİNİ SOYUNU SOPUNU İZDİRABİNİ ANASİNİN GOZUNUN İSİGİNİ BACİSİNİN AMİNİN TERİNİ SİKTİGİMİN COCUGU
Ananı her siktiğimde ulaşa bildiğin tek çocuk o ya o sanıyorsun ondandır hişş saygılı ol ölünü sikerim

antalyaliSpartacus

Player
Player
SENİN O BACINI KÖPRÜ ALTINDA DİLENDİRİP SİKERİM OROSPUNUN DÖLÜ SG DIŞARI ÇIK BURDA FORUM KOVALICAĞINA AMK ASOSYALİ SENİ , AMINI İSMİNİ KİTABINI SİKTİĞİMİN OĞLU SG AZ ÖTEDE CİYAKLA PEZEVENK ARKADA ANANI SİKİYOLAR HABERİN YOK GİTTE ANANI KURTAR BURDA SÜRTCEĞİNE

UMUT ANANİ ATANİ KEL BABANİ 7 SULALENİ OROSPUM YAPAR HER SABAH BİRİNİ SİKER HER AKSAM BİRİNİ KESERİM OROSPU EVLADİ SULALENDE NE KADAR AMİ OLAN YARATİK VARSA HEPSİNİ YARRAK DELİSİ YAPARİM ORROSPU EVLADİ ANANİN AMİNDA KAMP ATESİ YAKAR ETRAFİNDA BACİNİ DÖNDÜRE DÖNDÜRE SİKERİM ORROSPU EVLADİ BACİNİN AMİNA AKREP KOYAR BEN YORULUNCA ONA SOKTURURUM OROSPUYU SİMDİ SİKTİR GİT BACİNİN AMİNİ KONTROL ET OROSPU BACİN AMİNDA DİLDOYU UNUTMUS

antalyaliSpartacus

Player
Player
Ananı her siktiğimde ulaşa bildiğin tek çocuk o ya o sanıyorsun ondandır hişş saygılı ol ölünü sikerim

ÖZLEDİN Mİ LAN AYSE OROSPUSUYLA MELİKE OROSPUSUNU HE ATAYİMMİ YİNE MİLLET SARİ OROSPUYA BAKİP SİKİ KALDİRSİN Bİ HATTA COK FAZLA TALEP YA DA BANA OZELDEN MESAJ ATAN OLURSA SARİ OROSPUNUN NUMARASİ DA GELİR

sinan karabulut

Player
Player

Lan amk oruspu evladı terörist senin o ananı bi domaltırım ananı oruspunun oğlu sen git bi önce kasandaki flashı çıkar aq teröristi

adamsıkıştıran

Player
Player
Şimdi düşünüyorum forum senle alakasız demekki yarrak isteyen bir arsızsın o özendiğin vicy abinle seni sikmeden burdan kaybol söz bir daha ki sefere suratına yarrağımı vuracağım ve istediğine seni kavuşturacağım şimdilik kaybol buradan
GECEN ATTİGİM 2 FAHİSE NASİLDİ HE GUZEL Dİ DEMİ OROSPU EVLADİ ANASİNİ ATASİNİ GOZUNUN İSİGİNİ SİKTİGİMİN OROSPU EVLADİ SENİ

adamsıkıştıran

Player
Player
Lan amk oruspu evladı terörist senin o ananı bi domaltırım ananı oruspunun oğlu sen git bi önce kasandaki flashı çıkar aq teröristi
Hmm hala kimle karıştırıyorsun bilmiyorum lütfen kelime hazneni genişlet biraz grandı sal yoksa tokadı vurduğum da bu vicy özentisi bebe ile beraber kafanızı tokuştururum ölüsünü siktiğim seni sen daha 2 hafta önce hako abim furi abim diye gezenlerden birisin özgün ol sikmiyim seni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom