Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
233284
Players nickname
RaneXp Londons
Suspect ID
103653
Date of violation
May 2, 2026
Time of violation
16:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pbvDMcqSIUY

antalyaliSpartacus

Player
Player
Hmm hala kimle karıştırıyorsun bilmiyorum lütfen kelime hazneni genişlet biraz grandı sal yoksa tokadı vurduğum da bu vicy özentisi bebe ile beraber kafanızı tokuştururum ölüsünü siktiğim seni sen daha 2 hafta önce hako abim furi abim diye gezenlerden birisin özgün ol sikmiyim seni

HAKO ABİNİ 1 FURİ ABİNİ 2 SENİ 3 ANANİ OROSPU AYSEYLE BACİN FAHİSE MELİKEYİ DE 4 SİKERİM OROSPU EVLADİ

Ali27

Player
Player
Hello dear administrator,
I would like to see how the person who killed me actually did it. As seen in the POV, he is shooting without even looking at me and I end up dying. I am also leaving a forum link below — this person already has an ongoing cheat report.
On consideration - Possible Cheats. | 103262
LAN AMK ÇAĞRI GÜLERİ SEN NE FORUM AÇIYON AMK VELEDİ BU ARADA VİDEOLARINI TAKİP EDİYORUM KARDEŞİM YENİ MTA VİDEOSU GELİR Mİ OROSPUNUN ÖZ EVLADI AMK PELTEĞİ DAHA KONUŞMAYI ÖĞRENEMEMİŞSİN YTYE VİDEO ATMIŞ BİDE AMK SALAĞI

sinan karabulut

Player
Player
Hmm hala kimle karıştırıyorsun bilmiyorum lütfen kelime hazneni genişlet biraz grandı sal yoksa tokadı vurduğum da bu vicy özentisi bebe ile beraber kafanızı tokuştururum ölüsünü siktiğim seni sen daha 2 hafta önce hako abim furi abim diye gezenlerden birisin özgün ol sikmiyim seni
Öylemi olmuş siz gidin önce o aldığınız 10 € luk hilelerinizi bi bitirin 1 aylık amk chatr lar

antalyaliSpartacus

Player
Player
buralar omurgasız orospu evlatlarıyla doldu birbirlerinin götlerini yalamaya başladılar hadi siz kudurun biraz gelcez biz sizin yanınıza

PUAHHAHAHHAH OROSPU EVLADİ SENİ ANANİ SİKİS MANYAGİ YAPARİM SENİN İZDİRABİNİ SİKTİGİM SEN GELE DUR BENDE O ARA BACİNİN NUMARASİNA BAKAYİM TALEP VAR BİRAZ OROSPUYA

antalyaliSpartacus

Player
Player
Sen konuşma sana söz hakkı vermedim parmaklarını kırarım klavyeden uzaklaş

BEKLE OROSPU EVLADİ SONRA BANA AGLAMA AMA DM DEN TAMAM MI HADİ BEKLE BURAYA ATİYOM RESMİYLE NUMARASINI OROSPUNUN A
SONRASİNDA GELİP BANA YAZARSAN O PARMAKLARİNU SENİN BEN KİRAR 5İNİ ANANİN AMİNA DİGER 5 İNUDE BACİNİN AMİNA

Whoo

Player
Player
Too many topics have been started outside the main topic of the forum; can any admin lock the forum?

adamsıkıştıran

Player
Player
Seni yaşatmam orospunun evladı yaşatmam ölünü dirini sikerim senin o anan baban sen kimle uğraştında bizi böyle siktiler diye neler olur görürüz orospunun çocuğu sen o bilgisayar başından kalka bilirsin bak şimdi neler yapıcam biliyormusun o desteklidiğiniz kim varsa hepsiyle real life görüşcez ananızın gözünün önünde sikicem hadi

antalyaliSpartacus

Player
Player
Lan oruspu evladı anasını siktiğimin oğlu bi sal pc yi oruspu oğlu senin ananı ters yatırı düz sikerim oruspunun oğlu
NE DİYON LAN AMİNİ MEŞREBİNİ SİKTİGİMİN FERİSTAHİNA AYAGİMİ SOKTUGUMUN OGLU DİYENE BAK HELE OROSPU COCUGU KAC SAATTİR BURDASİN SEN ANASİNİN GOZUNUN İSİGİNİ SİKTİGİM SENİ

adamsıkıştıran

Player
Player
LAN OROSPU ÇOCUĞU TOLGA FİKRET DEMİRAY NE ANLATIYON BENİ GETİRME ORAYA KULAĞINI ÇEKERİM FİNİKE MEYDANDA
Varmı sende yurdunu siktiğim o göt gelsene leaksy diye bir bir nick bulmuşsun kendine o ettiğin küfürü ananın amına yerleştircem senin o papara numarandan bulup ölünü sikicem senin

Status
Not open for further replies.
Top Bottom