Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vajo Zaza

Boban on Top
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Vasilije
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: 2–5 sati
Vaš Discord: .motika_
Vaše in-game ime: Vajo Zaza
Vaš ID: 85313

1. Lider za:
Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti lider ove organizacije?

2.1
Volim policijski RP i mislim da LSPD trenutno može puno bolje. Želim da napravim ekipu koja će se zapravo zabavljati dok igra, ali da se zna neki red. Ne želim da policija bude tu samo da piše kazne i smara ljude, nego da budemo prava organizacija koja pomaže gradu i reaguje kad treba.
2.2
Bio sam u dosta državnih organizacija i znam kako stvari funkcionišu iznutra. Znam pravila grada i znam kako se vodi patrola ili neka veća akcija. Ne volim kad je u stanici haos ili kad niko ne zna šta treba da radi, zato želim ja da preuzmem vođstvo i posložim stvari na svoje mjesto.
2.3
Glavni cilj mi je da izbacim ljude koji su tu samo zbog plate ili da bi kršili pravila. Tražim aktivne ljude koji hoće da uče. Kod mene će se činovi dobijati radom, a ne preko veze. Ako si aktivan, ideš gore, ako praviš probleme, ideš napolje – vrlo je jednostavno.
2.4
Želim da popravim odnos sa drugim organizacijama (FIB, SAHP, EMS). Često se dešava da se policija svađa sa drugima umjesto da sarađujemo. Kao lider, trudiću se da imamo dobru komunikaciju i da zajedničke akcije, poput pljački prodavnica ili talačkih, odradimo maksimalno profesionalno.

3. Savjeti za poboljšanje RP-a u organizaciji

3.1
Kad neko uđe u LSPD, često ga samo ubace u auto i to je to. Ja želim da svaki Kadet mora da prođe kratku obuku sa starijim kolegom. Da nauči kako se pretresa, kako se pravilno hapsi i šta smije, a šta ne smije da kaže na radio.
3.2
Hoću da smanjim kuckanje u chat i priču koja nema veze sa igrom dok smo na dužnosti. Fokus treba da bude na IC priči. Ako smo policajci, hajde da se ponašamo tako – ozbiljno i disciplinovano dok smo u uniformi.
3.3
Umjesto da svi stoje ispred stanice, uveo bih obavezne rute patroliranja. Tako će grad izgledati življe, a kriminalci će znati da je policija stalno na ulici. Takođe, planiram češće rutinske kontrole saobraćaja da bi povećali interakciju sa građanima.

Rankovi:

Disciplinski status:

1.Suspendovan

Osnovni činovi:

2. Kadet
3. Policajac – Pripravnik
4. Policajac I
5. Policajac II
6. Policajac III
7. Saobraćajna i patrolna služba
8. Saobraćajni Oficir
9. Stariji Saobraćajni Oficir