Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Blacklist I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39290
Players nickname
Luka Darkflow
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 3, 2026
Time
20:06
Proofs
https://imgur.com/a/XwdDHMp

Bogi1312

Player
Player
Poštovani Administratori Grand Rp RS Servera, Nadam se da vas ovaj dopis nalazi dobro. Moje ime je Luka Darkflow i želim da se obratim u vezi sa trajnom zabranom igranja na vašem serveru, koja mi je izrečena na period od 9999 dana. Razumem ozbiljnost situacije i duboko se izvinjavam zbog bilo kakvih nepravilnosti koje sam napravio, kao i za sve neprijatnosti koje sam možda uzrokovao. Prvo želim da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja. Nakon što sam razmislio o svojim postupcima, shvatio sam da su moji postupci prešli granice koje sam trebao da poštujem. Svesno ili nesvesno, učinio sam greške koje su dovele do ove situacije i prepoznajem da sam prešao granice pravilnika servera. Ovaj period zabrane mi je pružio priliku da se zamislim o svojim postupcima i da shvatim koliko je važno poštovati pravila zajednice u kojoj igramo. U periodu kada sam bio isključen, proveo sam vreme analizirajući svoja ponašanja i pokušavajući da razumem gde sam napravio greške. Razumem da moj povratak na server zavisi od vašeg razumevanja i spremnosti da mi pružite drugu šansu. Spreman sam da prihvatim sve dodatne obaveze i ograničenja koja mogu biti postavljena kako bih pokazao svoju posvećenost pravilima i principima zajednice. Želim vam se zahvaliti na vremenu koje ste posvetili razmatranju mog apela. Razumem da je vaša odluka konačna, ali bih bio izuzetno zahvalan ako biste mogli razmotriti mogućnost smanjenja trajanja zabrane ili eventualno povratak na server uz strogo praćenje mog ponašanja. Uveravam vas da bih se maksimalno potrudio da u budućnosti ispunjavam sve zahteve i standarde koje postavlja vaša zajednica. Nadam se da ćete uzeti u obzir moj iskreni pokušaj da se ispravim i da ću imati priliku da se ponovo pridružim zajednici Grand Rp RS. Hvala vam na razumevanju i na prilici koju ste mi pružili da izložim svoje stavove. Radujem se vašem odgovoru i nadam se pozitivnom ishodu ovog apela. Srdačan pozdrav, Luka Darkflow

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , Forum banovan za forum ban evade

Status
Not open for further replies.
Top Bottom