Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka I ALDIN VERSTAPPEN

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 3, 2026
Time
21:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yKfLDncBgHw

zli

Player
Player
Administracijo moram se požaliti na Aldin Verstappena iz sljedećih razloga
Tvrdi da osoba ID 4162 nije advokat evo dokaza da je
1.SLUČAJ KORUPCIJE
Tvrdi da ja kršim fear rp što nije točno zato što u zatvoru izdaju više naredba u isti glas dižu puške vrijeđaju vežu i bacaju na pod i tejzaju više manje sve u isto vrijeme
što znači da ne igraju dobro svoje uloge a ja se nemogu snaći koga da slušam ili gledam ili čiju zapovijed da poštujem admin Aldin nije bio u mojoj situaciji
u danom trenutku kad se to dešavalo i ne uzima u obzir kakve su visoke tenzije bile isto tako moram reći da je moj igrač koji je IC vezan u zatvoru u ćeliji gdje su mu uperene
puške u glavu i gdje ga vidno ljudi lažu zašto smatrate da sam sposoban išta učiniti pričamo IC tako da to nije točno
Što se tiče moga MG jednostavno kad im kažete viša sila njih nije briga lažu govore da se ne slažu i ako spomenete admina ista stvar se događa oni nastavljaju radnju
bez obzira što god ja rekao oni se ne obaziru na administraciju niti misle da ste vi tu da donesete krajnju odluku isto tako koriste svoje dugogodišnje prijatelje koji su u administraciji da bi pogodovali njihovim situacijama idući primjer je prikazan kako administrator vadi mene iz auta u žutoj zoni radi se o LUKE BLACK ipokušavca spriječiti rp situaciju kako bi pomago svojem prijatelju u igri
2.SLUČAJ KORUPCIJE
Dakle ne postoji uopće ikakva šansa da se pošteno i pravilno donese odluka ALDINE tebi govorim imaš primjere imaš razloge sve se vidi
imaš ti i načine kako želiš saznati što se uistinu događa to što tebi fali administracije u gradu to ne znači da bilo tko može donositi odluke
neznam kakva je situacija ali katastrofalna je zbog ovih stvari u gradu biće nas sve manje i manje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom